Libnet.ro
UNICEF

18:45

incepe Oktoberfest, cel mai mare festival de bere din tara. Organizatorii au pregatit peste 5.000 de premii

Adevărul Adevărul,
incepe Oktoberfest, cel mai mare festival de bere din tara. Organizatorii au pregatit peste 5.000 de premii

Evenimentul debuteaza joi, 25 de august, la ora 15. 00, cu o parada ca la Munchen. Distractia va dura pana in 4 septembrie si din program nu vor lipsi delicatesele traditionale, muzica buna, concursurile trasnite, dar si o incercare de record mondial. Festivalul este unul profitabil pentru Brasov. Anul trecut a adus venituri de 10 milioane de euro si toate hotelurile au fost ocupate de turisti romani si straini. continuă pe Adevărul

Cel mai mare festival de blues din Romania va fi organizat in septembrie, la Focsani

Evenimentul, care se va desfasura intre 9 si 11 septembrie, este organizat de Asociatia Culturala Estica si este finantat din fonduri private.

REVISTA PRESEI. Mai continua proiectul extinderii europene? Sistemul bancar romanesc se indreapta spre cel mai mare profit anual din istorie

Disparitia lui Marin Moraru este pe prima pagina a tuturor ziarelor de luni din Romania, dar presa este preocupata in continuare de viitorul Uniunii Europene si de armele nucleare americane din Turcia.

Incendiu in cel mai mare mall din Bangladesh! Mai multe persoane, blocate in cladire (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica, in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, conform Xinhua, preluat de ziuadeconstanta. ro. Mai multe persoane sunt blocate in cladirea ce continua.

Incendiu puternic in cel mai mare mall din Bangladesh

Un incendiu devastator a izbucnit duminica in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, transmite agentia Xinhua.

Incendiu puternic in cel mai mare mall din Bangladesh - FOTO, VIDEO

Un incendiu devastator a izbucnit duminica in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, transmite agentia Xinhua, preluata de Agerpres. Nu a fost anuntat un bilant al victimelor din mallul .

Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, a cazut in Marea Britanie dupa ce a atins un stalp de telegraf (FOTO)

Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, de peste 90 de metri lungime, a cazut in Marea Britanie. Aeronava a fost avariata in timpul celui de-al doilea zbor de testare dupa ce a atins un.

REVISTA PRESEI. Continua proiectul extinderii europene? Sistemul bancar romanesc, spre cel mai mare profit din istorie

Disparitia lui Marin Moraru este pe prima pagina a tuturor ziarelor de luni din Romania, dar presa este preocupata in continuare de viitorul Uniunii Europene si de armele nucleare americane din Turcia.

Kalasnikov a deschis un magazin in cel mai mare aeroport din Moscova

Producatorul rus de armament Kalasnikov, renumit pentru arma sa de asalt AK-47, a anuntat vineri ca a inaugurat un magazin la aeroportul international Sheremetyevo, din Moscova, unde comercializeaza diverse suveniruri, inclusiv modele din plastic la scara reala ale armelor sale, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Cel mai mare tobogan cu apa vine in centrul Capitalei, in urmatorul weekend

Bucurestenii vor avea ocazia intre 27 si 28 iulie sa se dea pe un tobogan cu apa lung de 330 de metri in centrul Capitalei. Pe parcursul intregului eveniment, distractia va fi asezonata cu muzica.

VIDEO Doar o rasuflare, desemnat cel mai bun film documentar la Festivalul de Film International Sarajevo

Filmul documentar de lungmetraj Doar o rasuflare, de Monica Lazurean-Gorgan, a luat Premiul pentru cel mai bun film documentar din competitia oficiala de documentare, The Heart of Sarajevo, a Festivalului de Film International Sarajevo, care a avut loc in perioada 12-21 august 2016.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )