Libnet.ro
UNICEF

10:15

GATA, S-A AFLAT! Alex Bodi oferit toate detaliile despre despartirea de Bianca Dragusanu... A BATUT-O SAU NU?!

B1 B1,
GATA, S-A AFLAT! Alex Bodi oferit toate detaliile despre despartirea de Bianca Dragusanu... A BATUT-O SAU NU?!

Alex Bodi a fost acuzat ca ar fi batut-o pe Bianca Dragusanu, astfel ca musculosul frumoasei bloden a spus adevarul despre ce s-a intamplat intre cei doi inainte de despartire, potrivit Stirescu. continuă pe B1

Caru' cu vedete: Bianca Dragusanu, prima reactie dupa ce s-a aflat ca Alex Bodi a batut-o; Imaginile care au cucerit internetul! Momentul in care Jennifer Lopez a fost ceruta de sotie; Celine Dion nu se mai opreste din slabit! Este de nerecunoscut la 50

Motivul pentru care Meghan Markle sta departe de social media. Meghan Markle este tinta tabloidelor din intreaga lume de cand a devenit iubita Printului Harry si mai cu seama de cand cei doi. Rona Hartner a fost ceruta de sotie, in fata tuturor prietenilor. Herve i-a facut o surpriza de proportii. Rona Hartner este foarte fericita si se simte foarte bine dupa.

Victor SLAV, reactie in miez de noapte dupa ce Bianca Dragusanu a fost UMPLUTA DE VANATAI de Alex Bodi... SE LASA CU iNCAIERARE! (FOTO)

Victor Slav a oferit o prima reactie dupa ce a aflat ca Bianca Dragusanu a fost umpluta de vanatai de Alex Bodi.

Cine este femeia misterioasa cu care Alex Bodi a fost surprins la Paris, dupa despartirea de Bianca Dragusanu

Cine este femeia misterioasa cu care Alex Bodi a fost surprins la Paris, dupa despartirea de Bianca Dragusanu. Citeste mai mult pespynews. ro .

Bianca Dragusanu, PALMA GREA pentru Alex Bodi dupa DESPARTIRE: imi este mai bine SINGURA! (FOTO)

Bianca Dragusanu a reactionat dupa ce Alex Bodi a confirmat despartirea de ea. SOC iN FAMILIA REGALA! AU DAT-O AFARA DIN PALAT! MEGHAN MARKLE, iN LACRIMI! VEZI AICI AL CUI E COPILUL Blondina a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )