Libnet.ro
UNICEF

10:30

Generalul John Kelly, noul sef de cabinet al lui Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 Generalul John Kelly, noul sef de cabinet al lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump l-a numit vineri pe generalul in rezerva John F. Kelly in functia de sef de cabinet la Casa Alba, relateaza Reuters. Trump a facut anuntul pe Twitter la o zi dupa ce noul sau director de comunicare, Anthony Scaramucci, l-a acuzat pe fostul sef de cabinet ca ar fi in spatele scurgerilor repetate de informatii. continuă pe Hotnews

Presedintele Trump l-a inlocuit pe seful de cabinet Priebus cu generalul John Kelly, fostul sef al Departamentului de Securitate Interna

Presedintele Donald Trump l-a inlocuit pe seful de cabinet al Casei Albe, Reince Priebus, dupa doar sase luni in functie, cu generalul in retragere John Kelly, fostul sef al Departamentului de Securitate Interna, in ceea ce reprezinta o importanta remaniere a administratiei Trump, informeaza Reuters.

Noul sef de comunicare al Casei Albe, Anthony Scaramucci, derapaj verbal grav: Eu nu sunt Steve Bannon, nu incerc sa-mi sug singur p..

Noul sef al comunicarii la Casa Alba, proaspat numit pentru a da un nou elan presedintiei lui Donald Trump, a comis primele derapaje verbale, insultand extrem de vulgar colaboratorii sai din administratia americana, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )