Libnet.ro
UNICEF

16:15

Geoana, citat la urmatorul termen din dosarul Mita la PSD

Antena3 Antena3,
Geoana, citat la urmatorul termen din dosarul Mita la PSD

Senatorul Mircea Geoana a fost citat, joi, de magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti, pentru a fi prezent la urmatorul termen din dosarul cunoscut sub numele de Mita la PSD, spre a fi audiat ca martor,. continuă pe Antena3

Mircea Geoana, citat ca martor in dosarul Mita la PSD. Senatorul este asteptat pe 19 februarie la Curtea de Apel

Senatorul Mircea Geoana a fost citat, joi, de magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti, pentru a fi prezent la urmatorul termen din dosarul Mita la PSD, spre a fi audiat ca martor. Este vorba despre finantarea campaniei electorale din 2009, atunci cand Mircea Geoana a candidat la functia de presedinte al Romaniei.

Geoana, citat la DNA, in dosarul la Mita la PSD

Senatorul Mircea Geoana a fost citat, joi, la DIrectia Nationala Anticoruptie, pentru a se prezenta la urmatorul termen din dosarul Mita la PSD, transmite Mediafax. El este audiat in calitate de martor.

Mircea Geoana, cumnatul sau Ionut Costea si Cristian Burci vor fi audiati ca martori in dosarul Mita la PSD, in care sunt judecati Bunea Stancu si Ioan Niculae

Senatorul Mircea Geoana va fi audiat ca martor in dosarul in care Gheorghe Bunea Stancu si Ioan Niculae sunt judecati pentru fapte de coruptie, in legatura cu campania electorala a PSD din 2009, relateaza Agerpres. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis ca la urmatorul termen al procesului, pe 19 februarie, sa fie audiati ca martori Mircea Geoana, cumnatul sau Ionut Costea si Cristian Burci. Citeste in sectiunea Anticoruptie toate detaliile din Dosarul Mita la PSD - Gheorghe Bunea Stancu si Ioan Niculae.

Dosarul baronului PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, reintors la DNA. Decizia nu este definitiva

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis ca dosarul baronului PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, sa se reintoarca la DNA. Astfel, se va relua ancheta in dosarul lui Adrian Duicu. Decizia poate fi atacata.

Greii din dosarul Microsoft se toarna la DNA. O parte din spaga ajungea la PDL. Legatura dintre Microsoft si Udrea

Greii din dosarul Microsoft incep sa se toarne unul pe celalalt. Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, zis Niro, au cerut din arest sa vorbeasca cu procurorii DNA. O parte din spaga din dosarul Microsoft a ajuns.

Greii din dosarul Microsoft se toarna la DNA. O parte din spaga ajungea la PDL

O parte din spaga din Dosarul Microsoft a ajuns in conturile PDL, a dezvaluit Gabriel Sandu in fata procurorilor DNA. Emil Boc stia despre acest lucru, a spus fostul minisru. Greii din dosarul Microsoft incep sa.

Greii din dosarul Microsoft se toarna la DNA

Greii din dosarul Microsoft incep sa se toarne unul pe celalalt. Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, zis Niro, au cerut din arest sa vorbeasca cu procurorii DNA. in fata procurorilor, Nicolae Dumitru l-ar fi turnat.

Un nou termen in dosarul lui Miron Mitrea

Un complet de cinci judecatori de de la inalta Curte de Casatie si Justitie vor dezbate, marti, un nou termen pentru dosarul Miron Mitrea, conform Agerpres.

Un nou termen in dosarul lui Radu Mazare

Curtea de Apel Bucuresti CAB) judeca, marti, un nou termen in dosarul lui Radu Mazare, cu privire la retrocedarile ilegale ale unor terenuri, conform Agerpres.

Dezvaluiri din dosarul clubului de fite Heaven. Secretarul Primariei Timisoara, audiat ca martor: Am fost acolo la un party cu o delegatie din America

Tribunalul Timis a programat ieri un nou termen din dosarul in care fostul director al Directiei de Patrimoniu din Primaria Timisoara, Nicusor Miut, si alti functionari ai primariei sunt judecati intr-un dosar de abuz in serviciu. Cel mai puternic functionar din Primaria Timisoara, secretarul Ioan Cojocari, a dat declaratie de martor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2656 seconds )