Libnet.ro
UNICEF

18:30

Geoana: in loc sa reduca CAS, Guvernul Ponta putea sa reduca TVA cu 2,5%

Antena3 Antena3,
Geoana: in loc sa reduca CAS, Guvernul Ponta putea sa reduca TVA cu 2,5%

Senatorul Mircea Geoana a declarat, miercuri, ca in loc sa reduca CAS, Guvernul Ponta ar fi putut reduce TVA cu 2,5%, cu acelasi efort bugetar, informeaza Agerpres. in context, Geoana a afirmat ca prin. continuă pe Antena3

Cum poate fi trantit Guvernul Ponta. Calcule parlamentare si aliati nesiguri

Parlamentarii UNPR, care activeaza acum in grupul PSD, ar putea rasturna Guvernul Ponta daca decid sa iasa de la guvernare, cu conditia ca UDMR si minoritatile nationale sa treaca si ele de partea dreptei.

Politic Show:Se impart fotolii la Palatul Victoria. Cine va face parte din Guvernul Ponta 4; Vasile Blaga: Cel mai corect ar fi sa ajungem la putere prin alegeri anticipate. Vom depune motiune de cenzura in februarie; UNPR vrea taxarea marilor averi

Basescu: Macoveismul este forma prosteasca a basismului. Macovei: Macoveismul e basismul fara Udrea. Europarlamentarul Monica Macovei. Vocea Rusiei il critica pe Ponta ca a folost tehnici invechite de manipulare: Timp de aproape doi ani, canalele RTV si Antena 3 au facut.

Doamnelor si domnilor, intra-n scena Guvernul Ponta IV! Popcorn pentru diaspora?

Carpit, pansat, reciclat, reevaluat, peticit, dres, mesterit, depanat, pomadat, fardat, de trei ori lepadat, a patra oara negociat, discutat, expirat, ambalat, promovat, trazactionat, vandut, parafat, cosmetizat. Guvernul, aceeasi veche reteta, acum cu haine noi! Hainele noi ale imparatului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )