Libnet.ro
UNICEF

01:06

Georg Kovacs, EOS KSI: Romanii isi achita datoriile scadente mult mai repede comparativ cu anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Georg Kovacs, EOS KSI: Romanii isi achita datoriile scadente mult mai repede comparativ cu anul trecut

Rata platilor in randul consumatorilor romani cu datorii s-a imbunatatit semnificativ, potrivit unui studiu realizat de compania de colectare de creante EOS KSI. Astfel, in prezent, 75% dintre facturi sunt platite la timp, ceea ce inseamna o crestere. continuă pe Wall-Street Ro

Romanii isi achita datoriile mult mai repede, spun recuperatorii

Rata platilor in randul consumatorilor romani cu datorii s-a imbunatatit semnificativ, potrivit unui studiu realizat de compania de colectare de creante EOS KSI. Astfel, in prezent, 75% dintre facturi sunt platite la timp, ceea ce inseamna o crestere de 5 puncte procentuale peste nivelul de anul trecut, spune Georg Kovacs, directorul general al companiei.

Romanii isi fac abonamente la televiziune in functie de disponibilitate, nu de preferinte

SES Astra Romania anunta rezultatele studiului Indexul consumului de televiziune in Romania care isi propune sa creioneze obiceiurile de consum si servicii TV ale romanilor. Anul trecut, cand m-am mutat intr-un apartament nou, am fost nevoit sa imi fac un abonament nou la cablu. Voiam sa trec de la UPC la RDS, dar nu am [] Romanii isi fac abonamente la televiziune in functie de disponibilitate, nu de preferinte Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )