Libnet.ro
UNICEF

08:00

George Bush-tatal deplange moartea lui Nelson Mandela: Gafa de proportii a purtatorului sau de cuvant

B1 B1,
George Bush-tatal deplange moartea lui Nelson Mandela: Gafa de proportii a purtatorului sau de cuvant

Goerge Bush-tatal a prezentat, duminica, prin intermediul unui comunicat de presa, condoleante sud-africanilor pentru moartea lui Nelson Mandela. Dupa cateva minute, purtatorul sau de cuvant a prezentat scuze. continuă pe B1

GAFA MONUMENTALA a purtatorului de cuvant al lui George Bush-tatal. ...

George Bush-tatal a prezentat duminica, intr-un comunicat, condoleante sud-africanilor pentru moartea lui Nelson Mandela, iar cateva minute mai tarziu purtatorul sau de cuvant a prezentat scuze pentru ca trimis printr-o eroare aceste declaratii, informeaza Mediafax. Barbara sotia fostului presedinte) si cu mine plangem moartea unuia dintre cei care credea cel mai mult in libertate, pe care am avut privilegiul sa il cunoastem, scria al 41-lea presedinte american in acest comunicat, ajuns in .

Gafa de proportii a purtatorului de cuvnt al lui George Bush senior: A transmis condoleante sud-africanilor pentru moartea lui Nelson Mandela

George Bush senior a prezentat duminica, intr-un comunicat, condoleante sud-africanilor pentru moartea lui Nelson Mandela, iar cateva minute mai tarziu purtatorul sau de cuvant a prezentat scuze pentru ca trimis printr-o eroare aceste declaratii.

Gafa de proportii a purtatorului de cuvant al lui George Bush senior: A transmis condoleante sud-africanilor pentru moartea lui Nelson Mandela

George Bush senior a prezentat duminica, intr-un comunicat, condoleante sud-africanilor pentru moartea lui Nelson Mandela, iar cateva minute mai tarziu purtatorul sau de cuvant a prezentat scuze pentru ca trimis printr-o eroare aceste declaratii.

UPDATE. Administratia Prezidentiala sud-africana: Nelson Mandela NU A MURIT

UPDATE 16:20 - Administratia Prezidentiala sud-africana NEAGA informatia data pe surse, conform careia Nelson Mandela ar fi murit. Nu avem informatia despre moartea lui Nelson Mandela, a declarat.

Administratia Prezidentiala sud-africana: Nelson Mandela a fost externat

Administratia Prezidentiala din Africa de Sud a anuntat ca Nelson Mandela a fost externat din spital si va ajunge acasa in scurt timp, conform CNN. Fostul presedinte sud-african, Nelson Mandela, a fost.

Nelson Mandela a fost EXTERNAT si s-a intors acasa

Fostul presedinte sud-african, Nelson Mandela, a fost externat si a revenit acasa, dupa ce a stat mai mult timp internat in spital, conform unor surse apropiate de Mandela, citate de BBC. Fostul sef de.

Presedintia sud-africana: Nelson Mandela a fost externat, insa starea sa ramane critica

Nelson Mandela a fost externat din spital si s-a intors la locuinta sa, duminica, insa starea sa ramane critica, informeaza presedintia sud-africana intr-un comunicat, citat de Reuters. Starea lui.

Nelson Mandela a fost externat

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela a fost externat duminica si s-a intors la locuinta din Houghton, dupa ce a fost internat timp de mai multe luni din cauza complicatiilor provocate de o infectie pulmonara recurenta.

Nelson Mandela a fost externat

Administratia Prezidentiala din Africa de Sud a anuntat ca fostul presedinte sud-african Nelson Mandela a fost externat din spital si va ajunge acasa in scurt timp, conform surselor de presa.

Nelson Mandela a fost externat din spital, dar starea sa ramane critica.

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela, in varsta de 95 de ani, a fost externat din spital si s-a intors la locuinta sa duminica, dupa ce a fost tratat incepand cu 8 iunie pentru o infectie la plamani, dar starea sa ramane critica, a anuntat presedintia intr-un comunicat, citat de Reuters si EFE. Starea lui Madiba ramane critica si este uneori instabila, a precizat presedintia. Echipa sa de medici este convinsa ca va primi acelasi nivel de ingrijire intensiva la locuinta sa din .

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )