Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nelson Mandela a fost EXTERNAT si s-a intors acasa

Antena3 Antena3,
Nelson Mandela a fost EXTERNAT si s-a intors acasa

Fostul presedinte sud-african, Nelson Mandela, a fost externat si a revenit acasa, dupa ce a stat mai mult timp internat in spital, conform unor surse apropiate de Mandela, citate de BBC. Fostul sef de. continuă pe Antena3

Nelson Mandela a fost externat si s-a intors la Johannesburg

Fostul presedinte sud-african NelsonMandela a fost externat, relateazaB1 TV. Mandela, care se simte mai bine, s-a intors la Johannesburg. Fostul presedinte, in varsta de 95 de ani, a fost internat de.

Presedintia din Africa de Sud a contrazis informatiile potrivit carora Nelson Mandela a fost externat din spital

Sambata dimineata au fost transmise informatii contradictorii despre fostul presedinte sud-african Nelson Mandela, care indicau atat externarea lui, potrivit declaratiilor fiicei sale, dar si continuarea spitalizarii, dupa cum a transmis ulterior administratia prezidentiala. Fostul lider se lupta mai multe luni intre viata si moarte din cauza unei infectii pulmonare recurente.

UPDATE. Administratia Prezidentiala din Africa de Sud INFIRMA ca Mandela ar fi fost externat din spital

UPDATE 10:55 -Administratia Prezidentiala din Africa de Sud infirma informatiile aparute in presa conform carora Nelson Mandela ar fi fost externat din spital si ar fi ajuns acasa. Doua.

Presedintia sud-africana: Nelson Mandela se afla in continuare spitalizat, intr-o stare critica, dar stationara

Presedintia sud-africana a dezmintit, sambata, informatiile conform carora Neldon Mandela ar fi fost externat, relateaza AFP. Presedintia a observat informatii de presa incorecte, potrivit carora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )