Libnet.ro
UNICEF

21:30

UPDATE. Administratia Prezidentiala sud-africana: Nelson Mandela NU A MURIT

Antena3 Antena3,
UPDATE. Administratia Prezidentiala sud-africana: Nelson Mandela NU A MURIT

UPDATE 16:20 - Administratia Prezidentiala sud-africana NEAGA informatia data pe surse, conform careia Nelson Mandela ar fi murit. Nu avem informatia despre moartea lui Nelson Mandela, a declarat. continuă pe Antena3

Administratia Prezidentiala sud-africana: Nelson Mandela a fost externat

Administratia Prezidentiala din Africa de Sud a anuntat ca Nelson Mandela a fost externat din spital si va ajunge acasa in scurt timp, conform CNN. Fostul presedinte sud-african, Nelson Mandela, a fost.

Presedintia sud-africana: Nelson Mandela a fost externat, insa starea sa ramane critica

Nelson Mandela a fost externat din spital si s-a intors la locuinta sa, duminica, insa starea sa ramane critica, informeaza presedintia sud-africana intr-un comunicat, citat de Reuters. Starea lui.

Presedintia sud-africana: Nelson Mandela se afla in continuare spitalizat, intr-o stare critica, dar stationara

Presedintia sud-africana a dezmintit, sambata, informatiile conform carora Neldon Mandela ar fi fost externat, relateaza AFP. Presedintia a observat informatii de presa incorecte, potrivit carora.

Nelson Mandela a fost externat

Update 16:36 Administratia Prezidentiala sud-africana a negat informatia conform careia fostul presedinte sud-african ar fi murit, se arata pe pagina de Twitter a agentiei de stiri BNO News.

UPDATE. Administratia Prezidentiala din Africa de Sud INFIRMA ca Mandela ar fi fost externat din spital

UPDATE 10:55 -Administratia Prezidentiala din Africa de Sud infirma informatiile aparute in presa conform carora Nelson Mandela ar fi fost externat din spital si ar fi ajuns acasa. Doua.

Nelson Mandela a fost externat

Administratia Prezidentiala din Africa de Sud a anuntat ca fostul presedinte sud-african Nelson Mandela a fost externat din spital si va ajunge acasa in scurt timp, conform surselor de presa.

Presedintia din Africa de Sud a contrazis informatiile potrivit carora Nelson Mandela a fost externat din spital

Sambata dimineata au fost transmise informatii contradictorii despre fostul presedinte sud-african Nelson Mandela, care indicau atat externarea lui, potrivit declaratiilor fiicei sale, dar si continuarea spitalizarii, dupa cum a transmis ulterior administratia prezidentiala. Fostul lider se lupta mai multe luni intre viata si moarte din cauza unei infectii pulmonare recurente.

Nelson Mandela a fost EXTERNAT si s-a intors acasa

Fostul presedinte sud-african, Nelson Mandela, a fost externat si a revenit acasa, dupa ce a stat mai mult timp internat in spital, conform unor surse apropiate de Mandela, citate de BBC. Fostul sef de.

Nelson Mandela a fost externat

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela a fost externat duminica si s-a intors la locuinta din Houghton, dupa ce a fost internat timp de mai multe luni din cauza complicatiilor provocate de o infectie pulmonara recurenta.

Nelson Mandela a fost externat din spital, dar starea sa ramane critica.

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela, in varsta de 95 de ani, a fost externat din spital si s-a intors la locuinta sa duminica, dupa ce a fost tratat incepand cu 8 iunie pentru o infectie la plamani, dar starea sa ramane critica, a anuntat presedintia intr-un comunicat, citat de Reuters si EFE. Starea lui Madiba ramane critica si este uneori instabila, a precizat presedintia. Echipa sa de medici este convinsa ca va primi acelasi nivel de ingrijire intensiva la locuinta sa din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )