Libnet.ro
UNICEF

13:31

George Scutaru, fost consilier al lui Klaus Iohannis, la DNA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
George Scutaru, fost consilier al lui Klaus Iohannis, la DNA

Fostul consilier prezidential al lui Klaus Iohannis, George Scutaru, este audiat de DNA vineri intr-un dosar de coruptie. Potrivit unor surse, dosarul l-ar viza pe Cristinel Bigiu, fostul presedinte CJ Buzau. continuă pe Wall-Street Ro

George Scutaru, fost consilier al lui Klaus Iohannis, urmarit penal pentru o mita de 170.000 euro

Fostul consilier prezidential George Scutaru a fost pus sub control judiciar si este urmarit pentru luare de mita si spalare a banilor, dupa ce ar fi primit 170. 000 de euro, o parte din mita de un milion de euro primita de o persoana cu functie de.

DNA a inceput urmarirea penala sub control judiciar a lui George Scutaru. Fostul consilier al lui Klaus Iohannis, acuzat ca a primit o parte dintr-o mita de 1 milion de euro pe care a folosit-o in campania electorala din 2008

Directia Nationala Anticoruptie a demarat urmarirea penala a lui George Scutaru, fost consilier, pentru scurta vreme, al actualului presedinte Klaus Iohannis. Scutaru, pus sub control judiciar pentru 60 de zile, este acuzat de complicitate la luare de mita si spalarea banilor. Acesta a fost numit la Cotroceni consilier pe probleme de securitate nationala in decembrie 2014, imediat dupa ce Klaus Iohannis a preluat mandatul si si-a dat demisia la inceputul lunii martie.

Fost consilier al lui Iohannis, sub control judiciar, intr-un nou dosar. Denuntatorul este fostul sef al CJ Buzau

Fostul consilier al presedintelui Klaus Iohannis, George Scutaru, este urmarit penal, fiind pus sub control judiciar, intr-un dosar nou pentru spalare de bani si complicitate la luare de mita.

Constantin Dudu Ionescu, numit consilier de Klaus Iohannis

Constantin Dudu Ionescu, fost ministru de Interne in perioada Conventiei Democrate, a fost numit consilier de stat in Administratia Prezidentiala de catre presedintele Klaus Iohannis, potrivit unei informatii.

Fostul consilier prezidential George Scutaru, audiat la Directia Nationala Anticoruptie (VIDEO)

George Scutaru, fost consilier al presedintelui Klaus Iohannis, a ajuns vineri dimineata la sediul Directiei Natioanale Anticoruptie pentru audieri, informeaza B1 TV. El a refuzat sa faca declaratii presei in.

George Scutaru, audiat la DNA

Fostul consilier al presedintelui Klaus Iohannis, George Scutaru a venit, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie. in acest moment nu se stie de se afla fostul consilier prezidential la DNA.

Fostul consilier prezidential George Scutaru este audiat la DNA

Fostul consilier prezidential George Scutaru este audiat la Directia Nationala Anticoruptie. Acesta a ajuns la sediul DNA, unde a fost chemat pentru a fi audiat intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie, in jurul orei 9.

George Scutaru, pus sub control judiciar. Fostul consilier prezidential, suspectat de luare de mita si spalare de bani

UPDATE - George Scutaru a parasit sediul DNA. Potrivit unui comunicat al procurorilor, Scutaru a fost audiat in calitate de suspect. Fostul consilier prezidential George Scutaru a fost pus sub control judiciar si.

Fostul consilier prezidential George Scutaru, audiat la DNA

Fostul consilier prezidential George Scutaru a venit vineri la DNA. El este citat pentru a fi audiat intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie. George Scutaru a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

George Scutaru, control judiciar pentru spalare de bani

Actualizare 12:43 Fostul consilier prezidential George Scutaru a fost pus, astazi, de DNA, sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru spalare de bani si complicitate la luare de mita, in dosarul presedintelui suspendat al CJ Buzau, Crtistinel Bigiu.

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )