Libnet.ro
UNICEF

15:45

Constantin Dudu Ionescu, numit consilier de Klaus Iohannis

B1 B1,
Constantin Dudu Ionescu, numit consilier de Klaus Iohannis

Constantin Dudu Ionescu, fost ministru de Interne in perioada Conventiei Democrate, a fost numit consilier de stat in Administratia Prezidentiala de catre presedintele Klaus Iohannis, potrivit unei informatii. continuă pe B1

Klaus Iohannis la o suta de zile

Presedintele Klaus Iohannis a surprins putin anuntand o conferinta de presa cand nimeni nu mai spera sa-l vada prea curand pe seful statului raspunzand la intrebarile presei. Cele o suta de zile scurse de la instalarea in mandat par mai degraba un pretext pentru a arata ca este capabil sa articuleze ceva si fara sa citeasca de pe foi, ca intra incet in noua sa haina si are capacitatea de a raspunde la intrebari. A ajuns deja in folclor cu tacerile sale lungi, cu fuga de presa, cu decuplarea de realitate, mai pe scurt, si-a consolidat imaginea de presedinte absent, cum l-a numit Cristian Pantazi recent. In consecinta, presedintele Iohannis a tinut sa ne aminteasca astazi tuturor, in felul sau, ca exista.

UPDATE Klaus Iohannis a semnat decretele de numire pentru Eugen Teodorovici si Marius Nica. Ministrul de Finante si ministrul Fondurilor Europene au depus juramantul

Klaus Iohannis, a semnat luni, 30 martie, Decretul prin care Eugen Orlando Teodorovici este revocat din functia de ministru al Fondurilor Europene. Totodata, presedintele a semnat Decretul prin care se acesta este numit in functia de ministru al Finantelor Publice, informeaza un comunicat al Cotroceniului. Presedintele a semnat si Decretul prin care se numeste in functia de membru al Guvernului Marius Nica, ministru al Fondurilor Europene. Cei doi au depus juramantul intr-o ceremonie ce a avut loc la ora 10. 00 la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis nu a sustinut un discurs la finalul ceremoniei.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu am de gand sa preiau rolul opozitiei / Daca opozitia aduna suficiente voturi, vom avea alt guvern, daca nu, vom avea alt guvern in 2016

Presedintele Klaus Iohannis nu crede ca romanii si-au pierdut speranta, dupa primele o suta de zile de mandat ale sale, dar a avertizat ca nu are de gand sa-si asume rolul opozitiei pentru schimbarea guvernului Victor Ponta. In acest discurs de bilant, seful statului lansat o critica la adresa lui Traian Basescu, pe care l-a numit pensionar postac, referire la interventiile dese ale fostului presedinte pe retelele sociale, dar si la adresa lui Victor Ponta, despre care a afirmat ca nu se consulta cu presedintele in chestiuni esentiale precum Codul Fiscal.

Un protestatar i-a cerut lui Klaus Iohannis demiterea Avocatului Poporului: Herr Klaus, Ciorbea raus

Presedintele Klaus Iohannis a fost intampinat luni, in fata Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, de un protestatar care avea scris pe o coala de hartie A4 Herr Klaus, Ciorbea raus Domnule Klaus, Ciorbea afara).

Klaus Iohannis, despre Traian Basescu: ii prieste pensia, e foarte vocal si foarte postac

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca a fost informat ca fostul presedinte intentioneaza sa se mute in vila din Scrovistea. Acesta a raspuns ca nu a fost informat si nici nu a vorbit cu fostul pre.

Klaus Iohannis, despre Traian Basescu: ii prieste pensia, e foarte vocal si foarte postac (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca a fost informat ca fostul presedinte intentioneaza sa se mute in vila din Scrovistea. Acesta a raspuns ca nu a fost informat si nici nu a vorbit cu fostul pre.

Klaus Iohannis: Traian Basescu este vocal si postac

Klaus Iohannis a declarat ca de cand este in pensie fostul presedinte Traian Basescu este vocal si postac. Seful statului a facut aceste precizari in cand a fost intrebat de jurnalisti daca a primit sfaturile fostului presedinte.

Klaus Iohannis, bilant la 100 de zile de la inceperea mandatului

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, marti, cand s-au implinit 100 de zile de la inceperea mandatului sau. Astfel, seful statului a vorbit despre reusitele din aceasta perioada, Parlamentul Romaniei si a raspuns criticilor care i-au fost aduse cu privire la vizitele in strainatate si lipsa de reactie in anumite situatii.

Ion Cristoiu: Traian Basescu ii da sah lui Klaus Iohannis de pe baricada anti-Ponta

Jurnalistul Ion Cristoiu reia intr-un nou articol pe blogul lui personal faptul ca Traian Basescu a fost incorect atacandu-l pe Klaus Iohannis, pentru ca s-a limitat doar la sesizarea Curtii Constitutionale in.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan

Presedintele Klaus Iohannis il primeste miercuri, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan. Informatia a fost confirmata pentru Adevarul de surse din cadrul Administratiei Prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )