Libnet.ro
UNICEF

15:15

George Simion: Daca PSD nu incearca sa-l suspende pe Iohannis, o s-o facem noi

Adevărul Adevărul,
George Simion: Daca PSD nu incearca sa-l suspende pe Iohannis, o s-o facem noi

George Simion, co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor, a declarat, joi, ca in cazul in care PSD nu va incerca sa-l suspende pe presedintele Klaus Iohannis, atunci o va face partidul sau. Acesta considera ca Iohannis si-a depasit atributiile constitutionale si a devenit actor politic. continuă pe Adevărul

George Simion: Daca eram primul sau al doilea partid, ceream suspendarea acestui presedinte. Ce a facut in campanie e dizgratios

Co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, sustine ca daca formatiunea pe care o reprezinta s-ar fi clasat pe primul sau pe al doilea loc dupa votul de duminica, ar fi cerut suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis, pe care il acuza de incalcarea Constitutiei.

Liderul AUR George Simion a anuntat ca va declansa procedura de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis

Seful statului si-a concentrat atentia pe numirea unui nou prim-ministru, dar si pe lupta cu PSD. A ignorat, se pare, succesul celor de la AUR la alegerile parlamentare. George Simion, liderul partidului-surpriza,.

Ciolacu, intrebat daca PSD ar colabora cu AUR: Nu am avut inca o discutie cu George Simion. Cred ca gandim la fel sa ne aparam voturile si pe urma sunt convins ca vom avea si discutii politice

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat daca PSD ar colabora cu partidul AUR pentru a forma o majoritate parlamentara, ca inca nu a avut o discutie cu George Simion, co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor. Liderul social-democratilor a adaugat: Cred ca gandim la fel: sa ne aparam voturile, sa vedem ce reprezentare vom avea exact in viitorul Parlament si pe urma sunt convins ca vom avea si discutii politice. Conform rezultatelor provizorii ale alegerilor parlamentare 2020, PSD se afla pe primul loc, iar AUR se situeaza pe pozitia a patra si intra in Parlament, avand in jur de 9%.

Ciolacu, intrebat daca PSD ar colabora cu AUR: Nu am avut inca o discutie cu George Simion

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat daca PSD ar colabora cu partidul AUR pentru a forma o majoritate parlamentara, ca inca nu a avut o discutie cu George Simion, co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor. Liderul social-democratilor a adaugat: cred ca gandim la fel: sa ne aparam voturile, sa vedem ce reprezentare vom avea exact in viitorul Parlament si pe urma sunt convins ca vom avea si discutii politice.

George Simion a facut anuntul diminetii. Ce ii pregateste lui Klaus Iohannis zilele astea

Liderul partidului AUR vine cu un anunt aparte. Ce vrea sa-i pregateasca lui Klaus Iohannis in viitorul apropiat? Care sunt declaratiile unuia din cei mai controversati oameni din politica de la moment? George Simion, anunt important. Ce ii pregateste lui Iohannis? Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor sustine ca urmeaza sa declanseze procedura de suspendare a .

George Simion, despre nominalizarea lui Florin Citu pentru functia de prim-ministru: Mi se pare o gluma, probabil o cacealma pe care presedinte Klaus Iohannis o foloseste

George Simion,co-presedinte al partidului Alianta pentru Unirea Romanilor, a comentat, miercuri seara, intr-o interventie telefonica in platoul B1 TV, nominalizarea lui Florin Citu din.

Marcel Ciolacu, despre o posibila colaborare intre PSD si AUR: Nu am avut inca o discutie cu George Simion. Cred ca gandim la fel

Dupa rezultatele partiale ale alegerilor parlamentare, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca nu a purtat inca discutii cu liderul AUR, George Simion, dar este convins ca acestea vor urma dupa.

Marcel Ciolacu, despre o posibila colaborare intre PSD si AUR: Nu am avut inca o discutie cu George Simion. Cred ca gandim la fel

Dupa rezultatele partiale ale alegerilor parlamentare, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca nu a purtat inca discutii cu liderul AUR, George Simion, dar este convins ca acestea vor urma dupa.

George Simion, despre propunerea de premier a liberalilor: Ni se pare o gluma, probabil este o cacialma

Co-presedintele AUR, George Simion, crede ca propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier este o gluma, o cacialma pe care presedintele Klaus Iohannis o foloseste.

Rusia, reactie vehementa la atacurile partidului AUR. Ce au divulgat despre George Simion

Zilele trecute, in cadrul unui interviu pentru Libertatea, liderul AUR George Simion a declarat ca Romania trebuie sa confrunte Rusia in incercarea s-a de a se uni cu Republica Moldova. Acesta a spus ca rusii sunt un popor civilizat mai tarziu, ca nu inteleg decat daca le dai una peste bot. Rusia, reactie vehementa la .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )