Libnet.ro
UNICEF

23:30

Germania e din alta lume: Nemtii au castigat Cupa Confederatiilor. Fotografie fabuloasa de la finala

Adevărul Adevărul,
Germania e din alta lume: Nemtii au castigat Cupa Confederatiilor. Fotografie fabuloasa de la finala

In acelasi weekend fotbalistic, selectionata U-21 a cucerit, la Cracovia Polonia), Campionatul European dupa un meci cu Spania U-21, iar prima reprezentativa a trecut de campioana Americii de Sud la Sankt Peteresburg Rusia). continuă pe Adevărul

VIDEO Chile - Germania 0-1/ Nemtii au castigat in premiera Cupa Confederatiilor

Echipa nationala de fotbal a Germaniei s-a impus la limita in fata reprezentativei statului Chile, scor 1-0, castigand in premiera Cupa Confederatiilor. Unicul gol al finalei de la Sankt Petersburg a fost marcat de Stindl, in minutul 20.

Corespondenta din St. Petersburg. Rusii l-au trecut pe Mircea Lucescu la reduceri. Chile si Germania pot castiga diseara in premiera Cupa Confederatiilor

Germania si Chile vor juca diseara, la Sankt Petersburg, de la ora 21. 00, cu trofeul Cupei Confederatiilor pe masa.

VIDEO Portugalia - Mexic 2-1 (dupa prelungiri)/ Lusitanii au castigat finala mica de la Cupa Confederatiilor

Nationala de fotbal a Portugaliei s-a impus in fata reprezentativei Mexicului, scor 2-1 dupa prelungiri, castigand astfel finala mica de la Cupa Confederatiilor, disputata la Moscova. Mexicanii au condus cu 1-0 datorita unui autogol, iar Pepe a marcat in minutul 90+1 si a trimis partida in prelungiri. Adrien Silva a inscris golul victoriei din al doilea penalty de care au beneficiat portughezii.

Germania este a doua finalista de la Cupa Confederatiilor. Nemtii au distrus Mexicul si vor juca pentru trofeu cu Chile

Germania s-a calificat fara probleme in finala Cupei Confederatiilor 2017, dupa ce a invins cu 4-1 in cea de-a doua semifinala Mexicul.

Asa am trait Cupa Confederatiilor Germania - Mexic in semifinale

Germania si Mexic s-au duelat, joi seara, de la ora 21:00 live text in aceasta pagina, pentru un loc in finala Cupei Confederatiilor. Chile este prima finalista dupa victoria cu Portugalia.

Cupa Confederatiilor: Germania a invins Mexic cu 4-1 si va juca finala cu Chile

Reprezentativa Germaniei a invins, joi, la Soci, cu scorul de 4-1, selectionata Mexicului, si s-a calificat in finala Cupei Confederatiilor, potrivit news. ro. In finala, Germania va intalni Chile, care a invins Portugalia la loviturile de departajare.

Cupa Confederatiilor: Chile a invins Portugalia la loviturile de departajare, scor 3-0, si s-a calificat in finala

Nationala statului Chile a invins, miercuri, la Kazan, cu scorul de 3-0 in urma loviturilor de departajare, selectionata Portugaliei, si s-a calificat in finala Cupei Confederatiilor. Chilianul Claudio Bravo a aparat trei lovituri de departajare, potrivit news. ro. In a doua semifinala se intalnesc, joi, la Soci, nationalele Germaniei si Mexicului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2862 seconds )