Libnet.ro
UNICEF

22:46

Germania a rezolvat alegerile prezidentiale din Brazilia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania a rezolvat alegerile prezidentiale din Brazilia

Brazilia a fost umilita chiar la ea acasa. Pentru brazilianul de rand problema nu mai este una strict fotbalistica ci a devenit una social-politica. continuă pe Ziarul Bursa

Niciun caz de dopaj nu a fost depistat la Cupa Mondiala din Brazilia

Niciun caz de dopaj nu a fost depistat la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa controalele efectuate asupra tuturor jucatorilor prezenti la turneu, a anuntat, luni, dr. Michel DHooghe, presedintele comitetului medical.

FIFA anunta ca nu a fost depistat niciun caz de dopaj la Mondialul din Brazilia

Toti jucatorii prezenti la Mondialul din Brazilia au fost testati fara a fi depistat un singur caz de dopaj, a anuntat presedintele comitetului medical al FIFA, Michel DHooghe. Am efectuat controale asupra a.

Un trib izolat din Brazilia face un prim pas spre lumea civilizata. Expertii spun ca urmatorul an este crucial pentru existenta acestuia

Departamentul pentru populatiile indigene din Brazilia a anuntat ca un trib izolat din regiunea Amazonului a facut un pas important spre lumea civilizata. Venind din padurea tropicala densa de-a lungul raului Envira, in satul Acre, grupul a abordat de bunavoie o echipa de oameni de stiinta. Evenimentul reprezinta primul contact al Braziliei cu un trib izolat din 1996, dar nu a fost complet neasteptat. Inca de la inceputul lunii iunie, satenii din regiune au anuntat autoritatile braziliene despre existenta celor aproximativ 35 de straini care faceau raiduri prin culturile lor.

Bursa din Brazilia au deschis in crestere

Bursa din Brazilia a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Bursa din Brazilia a deschis in scadere

Bursa din Brazilia a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Cupa Mondiala din Brazilia, pe locul doi ca medie de spectatori

Cupa Mondiala din Brazilia se claseaza pe locul 2 in ceea ce priveste media de specatori, fiind depasita doar de editia din 1994, desfasurata in Statele Unite. inaintea semifinalelor si a finalelor, media.

Bursa din Brazilia a deschis in scadere

Bursa din Brazilia a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Franta: Noua ancheta legata de conturile campaniei prezidentiale din 2012 a lui Nicolas Sarkozy

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy este vizat de o noua ancheta legata de conturile campaniei sale prezidentiale din 2012, justitia urmand sa stabileasca legalitatea preluarii de catre partidul sau a penalitatilor impuse candidatului pentru depasirea plafonului de cheltuieli autorizat, transmite AFP.

VIDEO: Haos si violente pe strazile din Brazilia dupa meciul dezastruos cu Germania

Brazilienii au iesit in strada dupa infrangerea umilitoare a echipei nationale cu 1 la 7 de catre jucatorii germani. Nemultumirea fanilor s-a transformat rapid in adevarate revolte in marile orase din intreaga Brazilie. Protestele violente vin pe fondul unei nemultumiri ceva mai vechi fata de organizarea Campionatului Mondial in Brazilia, in conditiile in care economia tarii se confrunta cu probleme serioase care afecteaza serios nivelul de trai al populatiei.

FOTO: Presa din Brazilia: Dezastru national, masacru si umilinta

Felipe Scolari: Ne cerem iertare si le multumim fanilor pentru sprijin. Eu sunt responsabil pentru acest rezultat catastrofal. Eu am facut toate alegerile. Dupa ce am primit primul gol n-am mai fost organizati si am primit altele foarte repede. N-am avut timp sa schimb ceva.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )