Libnet.ro
UNICEF

18:15

Germania: Situatia din Ucraina, un risc serios la adresa economiei europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania: Situatia din Ucraina, un risc serios la adresa economiei europene

Exista un risc serios ca tensiunile dintre Rusia si Ucraina sa aiba un impact economic in Europa, considera ministrul german de finante, Wolfgang Schaeuble, subliniind insa ca acesta va fi unul gestionabil si nu va afecta finantele publice ale tarii sale. continuă pe Ziarul Bursa

Barack Obama si omologul sau chinez au discutat telefonic despre situatia din Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a vorbit la telefon cu omologul sau chinez Xi Jinping duminica seara privind situatia din Ucraina, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat publicat luni. Cei doi doresc .

Premierul Republicii Moldova, despre situatia din Ucraina: Amenintarile la adresa Republicii Moldova ne fac mai uniti

Revenit din SUA, premierul Iurie Leanca a prezentat rezultatele intalnirilor de peste Ocean. Totoda, oficialul a vorbit si despre situatia din Ucraina, anuntand ca in curand ar putea intreprinde o vizita la Kiev.

Leanca: Criza din Ucraina creeaza amenintari politice si economice la adresa R. Moldova.

Situatia din Ucraina este periculoasa, complicata si creeaza amenintari directe si indirecte la adresa Republicii Moldova, nu doar politice, dar si economice, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, premierul Iurie Leanca, relateaza Mediafax. Premierul Iurie Leanca a facut apel catre toate fortele politice si catre societatea civila din Republica Moldova sa dea dovada de maxima responsabilitate. Abordarile speculative ar trebui sa fie date la o parte si sa ne unim in jurul ideii .

Monica Macovei despre situatia din Ucraina: Daca Rusia nu este oprita, urmeaza Republica Moldova

In cadrul unui interviu pentru Radio Europa Libera, europarlamentarul Monica Macovei a vorbit despre situatia din Ucraina, dar si despre eventualele pericole pentru Republica Moldova in cazul in care Rusia nu va fi sanctionata pentru interventia in Ucraina.

Basescu, despre situatia din Ucraina: Romania nu e gata sa intre in razboi cu Rusia, dar nici Armata nu sta sa astepte primavara

Presedintele Traian Basescu a comentat, miercuri, situatia din Ucraina si a subliniat ca Romania nu risca sa intre intr-un conflict cu Federatia Rusa, dar a precizat ca Armata Romana este pregatita pentru orice situatie.

Barack Obama si Xi Jinping au discutat telefonic despre criza din Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat telefonic cu omologul sau chinez Xi Jinping, duminica seara, despre situatia din Ucraina, a anuntat luni Casa Alba, intr-un comunicat citat de AFP.

Traian Basescu despre conflictul din Ucraina: Pentru Romania nu exista riscul unui conflict cu Federatia Rusa, cel putin in conjunctura actuala. / Azi am dat dispozitie Statului Major al Armatei sa mute aplicatiile prevazute in partea a doua a anului pen

Pentru Romania nu exista riscul unui conflict cu Federatia Rusa, cel putin in conjunctura actuala. Romania nu e o tara pregatita de razboi si nici nu vom ridica gradul de alerta, sa impartim pusti la populatie. Nu exista acest risc - suntem stat suveran si independent, membru al UE, al NATO, a afirmat, miercuri seara, presedintele, raspunzand intrebarii unui jurnalist despre cat de pregatite ar fi autoritatile romane sa intervina in cazul conflictului din Ucraina si cat de aproape este tara noastra de ridicarea gradului de alerta.

Criza din Ucraina: Ianukovici spune ca este in continuare presedintele Ucrainei/ Crimeea a adoptat o declaratie de independenta. Angela Merkel evoca o anexare a peninsulei de catre Rusia

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, a aparut din nou in fata presei marti, la o zi dupa o contraofensiva diplomatica a Moscovei pentru solutionarea crizei din Ucraina, unde vorbitorii de limba rusa din Crimeea ameninta cu secesiunea. Urmariti pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina. Ora 22:30Prim-ministrul ucrainean Arseniy Yatsenyuk se va adresa joi Consiliului de Securitate al ONU, dupa ce miercuri se va intalni cu presedintele american Barack Obama. Ora 18:28 Pe Twitter circula informatii si imagini cu trupe si echipamente militare rusesti care debarca din feribot in orasul ucrainean Kerch estul Crimeei). Vezi imagini video in articol)Ora 17. 42: Ministrul rus de externe Serghei Lavrov i-a spus omologului sau, secretarul de stat american John Kerry, ca orice solutie la criza din Ucraina trebuie sa ia in considerare interesele tuturor ucrainenilor in toate regiunile si ca dreptul rezidentilor din Crimeea de a isi decide viitorul trebuie respectat. Ora 17:05 Rusia: declararea independentei Crimeei, perfect legalOra 16:45 Comisia Europeana a propus marti Ucrainei reduceri masive la tarifele vamale, evaluate de 500 de milioane de euro anualOra 16. 00 UE va impune sanctiuni impotriva Rusiei incepand de luni - premierul polonezOra 14. 30 Militiile proruse au preluat controlul aeroportului Simferopol, cel mai important din peninsula separatista ucraineana Crimeea, si interzic toate zborurile cu exceptia celor care provin sau au ca destinatie Moscova.

Conflictul din Ucraina scade incasarile agentiilor de turism.

Situatia tensionata din Ucraina are multiplu impact negativ asupra industriei turistice din Romania. Pe de o parte vorbim despre turistii rusi si ucraineni care veneau pe litoralul romanesc sau cu afaceri in tara noastra, iar pe de alta parte despre turistii din America Latina, tot mai numerosi in ultimii doi ani, care veneau in circuite dinspre Moscova spre Romania, spune Gheorghe Fodoreanu, proprietarul agentiei de turism Invitation Romania Travel. Acesta arata ca Rusia nu este numai o .

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Ianukovici spune ca este in continuare presedintele Ucrainei/ Crimeea a adoptat o declaratie de independenta

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, a aparut din nou in fata presei marti, la o zi dupa o contraofensiva diplomatica a Moscovei pentru solutionarea crizei din Ucraina, unde vorbitorii de limba rusa din Crimeea ameninta cu secesiunea. Urmariti pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina. Ora 12. 20: Parlamentul din Crimeea a adoptat o declaratie de independenta fata de Ucraina. Ora 11. 25: Viktor Ianukovici spune ca ramane in continuare presedinte si comandant al fortelor armate in Ucraina si va reveni in curand la Kiev/ Sunt sigur ca soldatii nu se vor supune unor ordine criminale/ Legea din SUA previne acordarea unui ajutor financiar unui guvern ilegitim.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,258 seconds )