Libnet.ro
UNICEF

22:45

Conflictul din Ucraina scade incasarile agentiilor de turism.

România Liberă România Liberă,
Conflictul din Ucraina scade incasarile agentiilor de turism.

Situatia tensionata din Ucraina are multiplu impact negativ asupra industriei turistice din Romania. Pe de o parte vorbim despre turistii rusi si ucraineni care veneau pe litoralul romanesc sau cu afaceri in tara noastra, iar pe de alta parte despre turistii din America Latina, tot mai numerosi in ultimii doi ani, care veneau in circuite dinspre Moscova spre Romania, spune Gheorghe Fodoreanu, proprietarul agentiei de turism Invitation Romania Travel. Acesta arata ca Rusia nu este numai o . continuă pe România Liberă

Traian Basescu despre conflictul din Ucraina: Pentru Romania nu exista riscul unui conflict cu Federatia Rusa, cel putin in conjunctura actuala. / Azi am dat dispozitie Statului Major al Armatei sa mute aplicatiile prevazute in partea a doua a anului pen

Pentru Romania nu exista riscul unui conflict cu Federatia Rusa, cel putin in conjunctura actuala. Romania nu e o tara pregatita de razboi si nici nu vom ridica gradul de alerta, sa impartim pusti la populatie. Nu exista acest risc - suntem stat suveran si independent, membru al UE, al NATO, a afirmat, miercuri seara, presedintele, raspunzand intrebarii unui jurnalist despre cat de pregatite ar fi autoritatile romane sa intervina in cazul conflictului din Ucraina si cat de aproape este tara noastra de ridicarea gradului de alerta.

Barack Obama si omologul sau chinez au discutat telefonic despre situatia din Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a vorbit la telefon cu omologul sau chinez Xi Jinping duminica seara privind situatia din Ucraina, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat publicat luni. Cei doi doresc .

Barack Obama si Xi Jinping au discutat telefonic despre criza din Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat telefonic cu omologul sau chinez Xi Jinping, duminica seara, despre situatia din Ucraina, a anuntat luni Casa Alba, intr-un comunicat citat de AFP.

Leanca: Criza din Ucraina creeaza amenintari politice si economice la adresa R. Moldova.

Situatia din Ucraina este periculoasa, complicata si creeaza amenintari directe si indirecte la adresa Republicii Moldova, nu doar politice, dar si economice, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, premierul Iurie Leanca, relateaza Mediafax. Premierul Iurie Leanca a facut apel catre toate fortele politice si catre societatea civila din Republica Moldova sa dea dovada de maxima responsabilitate. Abordarile speculative ar trebui sa fie date la o parte si sa ne unim in jurul ideii .

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Ianukovici spune ca este in continuare presedintele Ucrainei/ Crimeea a adoptat o declaratie de independenta

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, a aparut din nou in fata presei marti, la o zi dupa o contraofensiva diplomatica a Moscovei pentru solutionarea crizei din Ucraina, unde vorbitorii de limba rusa din Crimeea ameninta cu secesiunea. Urmariti pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina. Ora 12. 20: Parlamentul din Crimeea a adoptat o declaratie de independenta fata de Ucraina. Ora 11. 25: Viktor Ianukovici spune ca ramane in continuare presedinte si comandant al fortelor armate in Ucraina si va reveni in curand la Kiev/ Sunt sigur ca soldatii nu se vor supune unor ordine criminale/ Legea din SUA previne acordarea unui ajutor financiar unui guvern ilegitim.

Presedintele OSCE a discutat la telefon cu Vladimir Putin despre criza din Ucraina.

Presedintele in exercitiu al OSCE, Didier Burkhalter, a discutat miercuri dupa-amiaza la telefon cu presedintele rus Vladimir Putin in legatura cu criza din Ucraina, relateaza Mediafax. Cei doi oficiali au discutat despre gasirea unor cai posibile pentru depasirea crizei actuale, a anuntat Organizatia pentru Securitate si Coooperare in Europa OSCE) intr-un comunicat. De asemenea, discutia a vizat si infiintarea unui grup de contact international privind Ucraina si a modalitatilor prin care .

Ianukovici: Crimeea nu va mai face parte din Ucraina.

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Executivul de la Kiev blocheaza guvernarea si ca, intrucat Crimeea nu va mai face parte din Ucraina, oamenii au nevoie de liniste si pace. Citeste si: Franta ameninta Rusia cu noi sanctiuni Cateva din declaratiile lui Viktor Ianukovici: - Aceia care au fost de acord sa-si impuste proprii cetateni trebuie pedepsiti. - Crimeea urmeaza sa nu mai faca parte din Ucraina, ucrainenii au nevoie de .

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Ianukovici apare din nou marti in fata presei. Rusia face contrapropuneri occidentalilor. Un nou dialog al surzilor n Consiliul de Securitate al ONU

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, urmeaza sa apara marti din nou in fata presei, la o zi dupa o contraofensiva diplomatica a Moscovei pentru solutionarea crizei din Ucraina, unde vorbitorii de limba rusa din Crimeea ameninta cu secesiunea. Urmariti pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Rusia face contrapropuneri occidentalilor. Un nou dialog al surzilor in Consiliul de Securitate al ONU/ Ianukovici spune ca este in continuare presedintele Ucrainei

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, urmeaza sa apara marti din nou in fata presei, la o zi dupa o contraofensiva diplomatica a Moscovei pentru solutionarea crizei din Ucraina, unde vorbitorii de limba rusa din Crimeea ameninta cu secesiunea. Urmariti pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina. Ora 11. 25: Viktor Ianukovici spune ca ramane in continuare presedinte si comandant al fortelor armate in Ucraina si ca este sigur ca soldatii sai nu se vor supune unor ordine criminale/ Legea din SUA previne acordarea unui ajutor financiar unui guvern ilegitim.

Criza din Ucraina: Ianukovici spune ca este in continuare presedintele Ucrainei/ Crimeea a adoptat o declaratie de independenta. Angela Merkel evoca o anexare a peninsulei de catre Rusia

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, a aparut din nou in fata presei marti, la o zi dupa o contraofensiva diplomatica a Moscovei pentru solutionarea crizei din Ucraina, unde vorbitorii de limba rusa din Crimeea ameninta cu secesiunea. Urmariti pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina. Ora 22:30Prim-ministrul ucrainean Arseniy Yatsenyuk se va adresa joi Consiliului de Securitate al ONU, dupa ce miercuri se va intalni cu presedintele american Barack Obama. Ora 18:28 Pe Twitter circula informatii si imagini cu trupe si echipamente militare rusesti care debarca din feribot in orasul ucrainean Kerch estul Crimeei). Vezi imagini video in articol)Ora 17. 42: Ministrul rus de externe Serghei Lavrov i-a spus omologului sau, secretarul de stat american John Kerry, ca orice solutie la criza din Ucraina trebuie sa ia in considerare interesele tuturor ucrainenilor in toate regiunile si ca dreptul rezidentilor din Crimeea de a isi decide viitorul trebuie respectat. Ora 17:05 Rusia: declararea independentei Crimeei, perfect legalOra 16:45 Comisia Europeana a propus marti Ucrainei reduceri masive la tarifele vamale, evaluate de 500 de milioane de euro anualOra 16. 00 UE va impune sanctiuni impotriva Rusiei incepand de luni - premierul polonezOra 14. 30 Militiile proruse au preluat controlul aeroportului Simferopol, cel mai important din peninsula separatista ucraineana Crimeea, si interzic toate zborurile cu exceptia celor care provin sau au ca destinatie Moscova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )