Libnet.ro
UNICEF

06:45

Gest emotionant de Ziua Nationala a Romaniei: jandarmii au arborat drapelul pe cel mai inalt varf montan

Adevărul Adevărul,
Gest emotionant de Ziua Nationala a Romaniei: jandarmii au arborat drapelul pe cel mai inalt varf montan

Jandarmii montani au arborat drapelul national pe unul dintre cele mai inalte varfuri montane din tara, Parangul Mare, de 2. 519 metri, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. continuă pe Adevărul

Bai, stii ce vreau eu de Ziua Nationala a Romaniei?

Efectiv m-am saturat de toata parada de Ziua Nationala. Cu profundul respect pe care il am Armatei Romane, este Ziua Nationala a Romaniei, nu Ziua Armatei!.

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita, la Alexandria, cu muzica, vin fiert si varza cu ciolan

Municipalitatea pregateste pentru Ziua Nationala a Romaniei, 1 decembrie 2016, 2600 de portii de varza cu ciolan. Alexandrenii care se vor aduna pe platoul de la Finantele Publice Teleorman pentru a serba Ziua Romaniei vor primi, tot din partea municipalitatii, vin fiert.

Parada de la Focsani, de Ziua Nationala a Romaniei, va incepe la ora 11.30

Si in acest an, Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita la Focsani printr-un program special realizat de autoritatile locale si militare.

Aproape 200 de politisti vor asigura ordinea si linistea publica de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 180 de politisti din Dambovita vor fi la datorie, de Ziua Nationala a Romaniei, pentru ca intreaga comunitate sa se bucure in liniste si siguranta de aceasta sarbatoare.

Ce programe speciale a pregatit TVR de Ziua Nationala a Romaniei

Parade militare in direct, spectacolul folcloric Noi suntem romani, editii speciale ale emisiunilor Perfect Imperfect, Romania 9, Stirile de maine si documentarul Cum s-a facut 1 Decembrie? se numara printre programele pregatite de TVR 1 pentru Ziua Nationala a Romaniei.

Peste 23.000 de politisti, mobilizati zilnic pentru minivacanta de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 23. 000 de politisti, jandarmi, pompieri si politisti de frontiera vor fi mobilizati zilnic pentru minivacanta de Ziua Nationala. Asa a transmis ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, intr-un comunicat de presa. Masurile sunt valabile in perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, arata sursa citata.

La datorie, de Ziua Nationala a Romaniei. Peste 150 de politisti argeseni sunt mobilizati pentru manifestarile organizate in judet de 1 Decembrie

Cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei, in judetul Arges sunt programate ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului si la cele comemorative ale Marii Uniri, parade militare, precum si spectacole cultural-artistice, la care se preconizeaza participarea unui public numeros.

Ziua Nationala a Romaniei sarbatorita in reteaua ICR din strainatate

In fiecare an, reprezentantele Institutului Cultural Roman in strainatate acorda o atentie deosebita sarbatorii Zilei Nationale, organizand cu acest prilej o serie ampla de manifestari culturale, in colaborare cu Misiunile diplomatice ale Romaniei din tarile de resedinta.

Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia: tricolorul a fost arborat pe catargul din Cetate

Seria ceremoniilor solemne desfasurate cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale la Alba Iulia a inceput oficial miercuri cu arborarea Drapelului National pe catarg, in Piata Tricolorului.

Ziua Nationala a Romaniei, motiv de doliu pentru extremistii maghiari. Autoritatile se pregatesc pentru eventuale incidente in Harghita si Covasna

In ultimii ani, Ziua Nationala a Romaniei a devenit momentul in care extremistii maghiari, mai ales din Covasna si Harghita, arboreaza drapele negre, batjocoresc traditiile romanesti si tu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )