Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gest extrem al unui tanar din Vaslui! Barbatul s-a sinucis dupa ce a invins lupta cu cancerul

B1 B1,
Gest extrem al unui tanar din Vaslui! Barbatul s-a sinucis dupa ce a invins lupta cu cancerul

Un tanar in varsta de 24 de ani, care a invins lupta cu cancerul s-a sinucis, avand un plan bine pus la punct. Barbatul si-a cumparat funia, si-a sunat prietenii pentru a-i auzi. continuă pe B1

Moment halucinant in timpul unui meci din prima liga suedeza: Un portar a fost apucat de gat de un huligan mascat intrat pe teren (VIDEO)

Moment halucinant in timpul unui meci din prima liga din Suedia. Nimeni nu preconiza vreodata ce avea sa se intample la partida dintre Jonkoping si Ostersund, incheiata cu scorul de 1-1, p.

Locatarii unui bloc din Campulung, evacuati din cauza mirosului puternic de gaze

Zeci de locatari ai unui bloc din municipiul Campulung, judetul Arges, intre care si o persoana cu handicap locomotor, au fost evacuati, luni, din cauza mirosului puternic de gaze, nefiind inregistrate persoane care sa aiba nevoie de asistenta medicala, transmite Mediafax.

Gest extrem din dragoste! O studenta din Cluj s-a spanzurat de tocul usii

O tanara de 23 de ani din judetul Salaj, studenta la Cluj, si-a pus capat zilelor, spanzurandu-se de tocul usii in propriul dormitor. Tanara era din comuna Sarmasag si avea 23 de.

Mic dejun cu surprize: Un bol de cereale i-a explodat in fata unui tanar (VIDEO)

Un tanar englez a avut parte de un mic dejun cu surprize, daca ar fi sa judecam dupa o inregistrare video devenita deja virala. Acesta se afla la masa din bucatarie, cu un bol de cereale in.

Un barbat din Vaslui si-a incendiat sotia de suparare. Ce l-a scos din minti pe om

Un barbat de 47 ani din localitatea vasluiana Perieni a fost arestat marti dupa-amiaza de judecatorii Tribunalului Vaslui, fiind acuzat ca a incercat sa-si ucida sotia, incendiind-o, conform.

Bucuresti: Un barbat se afla, de mai multe ore, pe acoperisul unui bloc din Militari

Negociatorii si echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti incearca, de aproximativ patru ore, sa convinga un barbat sa coborare de pe acoperisul unui bloc de locuinte din cartierul Militari.

Abuz al unui ofiter din SUA: O femeie de culoare, luata pe sus de un politist (VIDEO)

Un ofiter de politie din Washington DC a fost surprins in timp ce ia pe sus o femeie de culoare si o imobilizeaza pe masina sa, potrivit rt. com. Clipul socant au fost urmarit de peste 5. 000 de ori si a.

Bombardament asupra unui spital din Yemen. 15 persoane au murit, peste 25 au fost ranite

15 persoane au muri si peste 25 au fost ranite, luni, intr-un atac aerian care a vizat un spital din nordul Yemenului.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )