Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gest incredibil facut de Gigi Becali: Tocmai am venit de la biserica si ...

Antena3 Antena3,
Gest incredibil facut de Gigi Becali: Tocmai am venit de la biserica si ...

Latifundiarul Gigi Becali se dovedeste din nou generos in a face fapte bune. Patronul Stelei a marturisit ca a adus cateva bucurii familiilor nevoiase. continuă pe Antena3

Gigi Becali a anuntat ca fuge din Romania de frica DNA-ului. Eu am facut puscarie si nu mai vreau sa fac! Sa am nepoti si eu sa stau la puscarie ca vrea un procuror

Gigi Becali a anuntat, in seara de Craciun, ca intentioneaza sa paraseasca Romania din cauza Directiei Nationale Anticoruptie DNA), acesta precizand ca s-a dus in Grecia si s-a interesat de obtinerea cetateniei pentru toata familia sa.

Gigi Becali rupe tacerea: Acel procuror mi-a distrus familia! iti rupe inima din tine sa iei o asemenea decizie

Gigi Becali face dezvaluiri exclusive pentru Antena 3 despre planurile pe care si le-a facut impreuna cu familia de a pleca din tara, revoltat de acuzatiile de spalare de bani care i-au fost aduse pe vremea cand era in inchisoare.

Unde vrea sa emigreze Gigi Becali de frica DNA. Declaratii uluitoare

Gigi Becali vrea sa fuga din Romania ca sa scape de problemele cu legea, dupa ce procurorii anticoruptie i-au deschis dosar penal pentru spalare de bani. Patronul clubului de fotbal FCSB vrea sa emigreze si sa obtina cetatenia in Grecia. intre timp, Tribunalul Bucuresti a decis sa ridice sechestrul impus pe averea lui Becali in .

Gigi Becali renunta la emigrarea in Grecia: M-am razgandit. Am fost intrigat

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, intr-o interventie la Antena 3, a declarat ca initial si-ar fi dorit sa emigreze in Grecia si sa obtina cetatenie dubla pentru a isi proteja familia, in conditiile in care DNA ii deschisese un dosar penal.

Ianis Hagi il sperie pe Gigi Becali: Mai bine tac!. Patronul FCSB a explicat ce se va intampla cu fiul fostului fotbalist

Ianis Hagi 21 de ani) a devenit un subiect atat de sensibil pentu tatal sau, incat pana si Gigi Becali, care vorbeste, uneori, fara sa se gandeasca, isi cantareste de doua ori cuvintele in cazul sau.

Gest IMPRESIONANT facut de Klaus Iohannis, dupa MOARTEA ziaristului Mihai Creanga

Vestea ca ziaristul Mihai Creanga a murit in ziua de Craciun a facut inconjurul tarii. PresedinteleKlaus Iohannis l-a decorat, vineri, pe acestapost-mortem. Astfel, in semn de recunostinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )