Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gest nobil: au arborat drapelul national pe cel mai inalt varf al Hunedoarei

Adevărul Adevărul,
Gest nobil: au arborat drapelul national pe cel mai inalt varf al Hunedoarei

Sase hunedoreni au participat la o expeditie spre Parangul Mare 2519 metri), pentru a arbora drapelul national pe cel mai inalt varf al Hunedoarei. continuă pe Adevărul

Pe 1 Decembrie, in toate metrourile va fi arborat drapelul national

De Ziua Nationala a Romaniei, 1 Decembrie, tricolorul va fi arborat in toate statiile si trenurile de metrou. Totodata, reprezentantii Metrorex spun ca vor pune la dispozitia bucurestenilor trenuri care vor circula la intervale scurte de timp.

WhatsApp, cel mai folosit serviciu de mesagerie mobila. A depasit Facebook - raport

Serviciul de mesagerie mobila WhatsApp este cel mai folosit la scara larga, depasind reteaua de socializare Facebook, arata un raport al companiei de cercetare in domeniul telefoniei mobile On Device, potrivit The Telegraph.

FOTO VIDEO Cel mai cool primar din lume: n-are facultate si a spus ca nu-si va respecta nicio promisiune electorala

Cel mai cool primar din toata lumea este Jon Gnarr, din Reykjavik, capitala Islandei. Un libertin fara educatie a transformat orasul dupa chipul si asemanarea sa.

Cel mai cool primar din lume: n-are facultate si a spus ca nu-si va respecta nicio promisiune electorala

Cel mai cool primar din toata lumea este Jon Gnarr, din Reykjavik, capitala Islandei. Un libertin fara educatie a transformat orasul dupa chipul si asemanarea sa.

Cel mai primitor oras din Europa

Bulevardele intinse, bucatele cu gust de paprika si zambetele localnicilor au transformat Budapesta, capitala Ungariei, in cel mai primitor oras de pe batranul continent, in 2013.

Tara noastra are cel mai mic salariu medical din UE

Tara noastra are cel mai mic salariu din Uniunea Europeana UE) in randul cadrelor medicale, potrivit ultimelor statistici din domeniul salariilor medicale in Europa, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Numarul somerilor din Germania, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Numarul somerilor din Germania a crescut, in noiembrie, pana la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, conform datelor Agentiei Federale a Muncii.

Elena Udrea: As candida la prezidentiale daca din sondaje ar reiesi ca am potentialul cel mai mare

Deputatul Elena Udrea a declarat joi seara ca ar candida la alegerile prezidentiale daca ar avea cel mai pare punctaj in sondaje. Nu, sub nicio forma. Ma intrebati astazi, nu. Din analizele pe care le am .

ASIROM Vienna Insurance Group castiga Premiul pentru Cel mai bun produs de asigurare de ...

ASIROM Vienna Insurance Group a castigat Premiul pentru Cel mai bun produs de asigurare de Grup la Financial Leaders Hall of Fame 2013, organizat pe 26 noiembrie de Business Arena. Premiul obtinut este o recunoastere a unei echipe dedicate, ce cauta sa vina cu produse competitive pe o piata complexa, cum este cea a asigurarilor din Romania. Acesta a fost inmanat domnului Dragos Calin, Membru Directorat ASIROM, de catre creatoarea de moda Adina Buzatu. Acest premiu este o .

Fotbalist din TOP 5 mondial: Nu am nevoie de Balonul de Aur, se stie ca sunt cel mai bun.

Atacantul suedez al echipei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, a declarat, miercuri seara, dupa victoria din meciul cu Olympiakos Pireu, scor 2-1, ca nu are nevoie de Balonul de Aur, deoarece se stie ca el este cel mai bun fotbalist, potrivit Mediafax. Intrebat despre Balonul de Aur, unde se afla printre favoriti alaturi de Cristiano Ronaldo si Franck Ribery, Ibrahimovici a spus: Sunt unii pentru care acest trofeu este important, mie nu-mi pasa. Nu am nevoie de acest trofeu, se stie ca .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )