Libnet.ro
UNICEF

07:00

Gest simbolic inainte de alegerile din SUA. Madame Tussauds din Berlin a aruncat la gunoi figura de ceara a lui Trump

Adevărul Adevărul,
Gest simbolic inainte de alegerile din SUA. Madame Tussauds din Berlin a aruncat la gunoi figura de ceara a lui Trump

Echipa muzeului Madame Tussauds din Berlin a aruncat figura de ceara a lui Donald Trump la gunoi, inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite. continuă pe Adevărul

Cel mai important vot din lume: Ce inseamna alegerile din SUA pentru economie si pietele financiare

La sfarsitul lui 2016, Donald Trump, pana atunci un controversat om de afaceri si vedeta TV, uimea o intreaga lume castigand alegerile prezidentiale din SUA. La patru ani distanta, republicanul Trump il infrunta pe democratul Joe Biden intr-o cursa.

Cati americani au votat deja la alegerile prezidentiale din SUA

Un record a fost deja inregistratalegerileprezidentiale din SUA, programate pentru data de 3 noiembrie. Deja peste 80 de milioane de americani au votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA, co.

Record mondial: Peste 220 milioane euro pariati pe alegerile prezidentiale SUA 2020 pe Betfair Exchange

Suma totala pariata intrece recordul de la alegerile prezidentiale din SUA din 2016, cand 219 milioa.

Peste 70 de milioane de americani au votat anticipat Prezenta la alegerile din acest an ar putea fi cea mai mare dupa 1908 incoace

Peste 70 de milioane de americani au votat deja in alegerile prezidentiale din SUA, adica mai mult decat dublul participarii totale la vot la alegerile precedente din 2016, releva o statistica publicata marti de US Elections Project, preluata de Reuters.

AMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN - B1 TV difuzeaza o ancheta spectaculoasa despre alegerile prezidentiale din SUA, din 2020, vineri, de la ora 22.00 (VIDEO)

PostulB1 TV difuzeaza inexclusivitate in Romania documentarulAMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN, o ancheta spectaculoasa si ampla despre alegerile prezidentiale din Statele Unite, din.

Digi24: Tot ce trebuie sa stiti despre alegerile din 3 noiembrie. Care sunt statele cu miza si cum ne dam seama cine a castigat intre Trump si Biden

Spre deosebire de alegerile prezidentiale din alte state, alegerile americane nu functioneaza direct pe baza votului popular al cetatenilor. in fapt, in loc de un singur scrutin prezidential, au loc 50 de seturi de alegeri diferite, organizate in fiecare stat pe 3 noiembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )