Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gest socant facut de Maradona: A cerut ca una dintre fiicele sale sa fie plasata in detentie provizorie

Antena3 Antena3,
Gest socant facut de Maradona: A cerut ca una dintre fiicele sale sa fie plasata in detentie provizorie

Diego Maradona cere ca fiica sa, Giannina, sa fie plasata in detentie provizorie pentru implicarea in cazul pentru care fostul fotbalist si-a dat in judecata fosta sotie, Claudia Villafane,. continuă pe Antena3

Patinaj artistic: Evghenia Medvedeva, una dintre favoritele JO 2018, a suferit o fractura la piciorul drept

Rusoaica Evghenia Medvedeva, una dintre favoritele la castigarea medaliei de aur in concursul feminin de patinaj artistic din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna din 2018, a suferit o fractura la piciorul drept si ar putea rata Finala Marelui Premiu al Federatiei internationale ISU), programata luna viitoare, informeaza agentia Reuters.

Apa, cea mai pretioasa resursa de pe pamant. Cum poate fi aceasta una dintre cele mai bune investitii pentru viitor

Eoin Fahy, economistul sef al Kleinwort Benson Investors, firma de investitii din Dublin, si-a facut o cariera de succes investind in apa. Este evident. Apa este cea mai pretioasa resursa de pe.

FOTOGALERIE Cum arata una dintre cele mai moderne fabrici de componente auto din tara

Nu departe de fosta fabrica Nokia, la 15 km de Cluj, Bosch produce componente electronice pentru automobile, intr-una dinre cele mai moderne fabrici auto din tara. Locul este curat precum o fabrica din Japonia si componentele finite produse aici sunt folosite la multe tipuri de sisteme, de la ABS pana la parcarea automata. Componentele ajung la producatori auto cunoscuti din vestul Europei, dar si in Iran si Rusia. In articol puteti vedea cum arata fabrica de la Jucu si puteti citi despre cum sunt testate in laborator diversele componente si despre ce este Industrie 4.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )