Libnet.ro
UNICEF

23:30

Gheata din Oceanul Arctic se topeste mai repede decat aratau previziunile anterioare - studiu

Hotnews Hotnews,
 Gheata din Oceanul Arctic se topeste mai repede decat aratau previziunile anterioare - studiu

Gheata din Oceanul Arctic se topeste mai repede decat se credea pana acum, deoarece stratul de zapada sarata de la suprafata afecteaza precizia masuratorilor prin satelit, potrivit unui studiu efectuat de Universitatea din Calgary Canada), scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Putin, ingrijorat de aparitia super-soldatului: Mai periculos decat bombele nucleare

Presedintele rus Vladimir Putin s-a declarat ingrijorat de aparitia super-soldatilor modificati genetic, afirmand ca vor reprezenta un pericol mai mare decat bombele nucleare.

Benzina si motorina s-au scumpit mai mult decat contravaloarea accizelor introduse de Guvern

Benzina si motorina s-au scumpit mai mult decat contravaloarea accizelor introduse de Guvern. Potrivit unui raport al Comisiei Europene, citat de Libertatea, comerciantii au majorat preturile.

Situatia tarii noastre este mult mai grava decat in 2008

Situatia tarii noastre este mult mai grava decat in 2008, ne-a spus Cristian Parvan, presedintele Patronatului Investitorilor Autohtoni din Romania PIAROM). Reporter: in ultima perioada, am avut din nou tulburari intense pe scena politica. in ce fel este afectat mediul de afaceri de aceste dispute?.

Minunea din Maramures. Orasul in care se recicleaza de 10 ori mai mult decat in restul tarii

Romania are cea mai mica rata de reciclare a deseurilor din toata Uniunea Europeana: sub 5%, relateaza descopera. ro. in mod paradoxal, nu aceasta este cifra care ne arata adevarata.

12 semne ca ai o inteligenta mai mare decat crezi. inaltimea este unul dintre indicii

Te gandesti uneori care e gradul tau de inteligenta? Iata cateva indicii care iti ofera cel putin un punct de plecare. Esti cel mai mare copil din familie O cercetare interesanta sugereaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )