Libnet.ro
UNICEF

23:15

Gheorghe Dinca, mandru ca Politia a cerut ajutorul FBI ca sa-i dovedeasca crimele

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, mandru ca Politia a cerut ajutorul FBI ca sa-i dovedeasca crimele

Gheorghe Dinca se mandreste ca a dobandit cunostinte judiciare in timpul pe care l-a petrecut dupa gratii. Specialistii din Politia Romana, ajutati de ofiterii FBI, lucreaza la un raport psihologic al. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Cum ar putea scapa Gheorghe Dinca. Anchetatorii, greseli de incepatori

Cazul Caracal pare ca nu-si gaseste nicio rezolvare! Mai mult decat atat, avocatul familiei Luizei Melencu a marturisit faptul ca lucrurile se complica mai tare pe zi ce trece. FBI a adus in prim-plan niste descoperiri uimitoare, dezvaluiri care indica de ce Dinca nu poate fi trimis in judecata. Rasturnare de situatie in cazul Caracal! .

Gheorghe Dinca nu a mai rezistat in puscarie. A cerut un preot sa se spovedeasca. Ancheta ar putea lua o alta turnura

Gherorghe Dinca nu a mai suportat si a apelat la ultima salvare pe care a gasit-o, astfel ca acesta a cerut cu disperare un preot. Criminalul din Caracal vrea cu orice pret sa se spovedeasca. Cum ar putea aceasta dorinta sa schimbe ancheta? Anchetatorii refuza vehement cerinta. Gheorghe Dinca vrea sa se spovedeasca! Gheorghe Dinca .

Gheorghe Dinca a cerut sa se spovedeasca unui preot, dar DIICOT i-a interzis. Avocat: Ce au facut anchetatorii? Au disperat

Ghroghe Dinca ar fi cerut sa se spovedeasca unui preot, dar DIICOT nu i-a permis, a declarat, luni, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

Cazul Caracal. Dialogul secret dintre Gheorghe Dinca si sotia sa, dezvaluit. I-a dat ordine precise despre ce sa faca

Recent, se spunea ca ancheta in cazul crimelor din Caracal este aproape de final. Cu toate acestea, luni, a iesit la iveala un dialog intre Gheorghe Dinca si sotia lui, dupa ce anchetatorii au descins la domiciliul familiei Dinca. Dialogul secret dintre Gheorghe Dinca si sotia sa La inceputul lunii octombrie, Romica Potorac, directorul Institutului .

Stenograma dintre Gheorghe Dinca si sotia lui dupa ce au descins anchetatorii la casa din Caracal

Dialogul dintre Gheorghe Dinca si sotia lui dupa ce au descins anchetatorii la casa din Caracal a fost facut public. Monstrul din Caracal si-a chemat sotia imediat dupa perchezitii, iar dialogul dintre cei.

Cum a ajuns Gheorghe Dinca sa-si recunoasca crimele. Surse: Mai intai l-au batut, apoi l-au pus sa spuna asta

Finalul declaratiilor date de Gheorghe Dinca ridica semne de intrebare, scriu jurnalistii Adevarul, care sustin ca dupa cepresupusul criminal a marturisit cum le-ar fi ucis si ars pe Alexandra si Luiza,.

O adolescenta a cerut ajutorul jurnalistilor pentru a scapa de bataile tatalui

O adolescenta a apelat la ajutorul jurnalistilor pentru a scapa de bataile primite de la tatal ei. Politia a fost sesizata in acest caz.

Gheorghe Dinca nu primeste aprobare sa vorbeasca cu un preot. Motivul este incredibil!

Criminalul din Caracal ar fi vrut sa se spovedeasca, insa procurorii nu sunt de acord sa lase o fata bisericeasca sa stea de vorba cu Dinca. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, crede ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )