Libnet.ro
UNICEF

16:45

Gheorghe Dinca rastoarna ancheta din cazul Caracal: Mi-a dat un sac de oase, mi-a spus ca sunt de femeie si sa le mai ard si eu

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca rastoarna ancheta din cazul Caracal: Mi-a dat un sac de oase, mi-a spus ca sunt de femeie si sa le mai ard si eu

Gheorghe Dinca sustine ca nu a ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luata din casa lui de alte persoane. Dinca sustine ca ar fi fost ajutat de mai multi complici in cazul Luizei Melencu. continuă pe Antena3

SONDAJ: Ancheta in cazul Caracal s-a facut profesionist?

Razvan Dumitrescu a lansat, vineri, la Subiectiv - Fata in fata, urmatoarea intrebare: Ancheta in cazul Caracal s-a facut profesionist? .

Avocatul lui Gheorghe Dinca rupe tacerea: Luiza a fost luata fara voia lui

Nebunia din cazul Caracal pare fara final. Gheorghe Dinca s-a sucit si a declarat, joi, la DIICOT, ca nu a ucis-o pe Luiza Melencu, ca a violat-o alaturi de alti barbati si ca fata i-a fost luata, din casa, de doua persoane.

Gheorghe Dinca, infatisare noua. Cum arata criminalul din Caracal dupa o jumatate de an de arest FOTO

Gheorghe Dinca a fost adus, in urma cu putin timp, la DIICOT. Totul dupa ce, ieri, Dinca a dat declaratii bomba, explicand ca nu a ucis-o pe Luiza Melencu si ca fata a fost luata din casa sa de un barbat si o femeie. in cele sase luni de arest preventiv, Dinca si-a schimbat total look-ul.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, audiat din nou la DIICOT dupa ce si-a schimbat declaratia privind uciderea Luizei Melencu

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a fost scos din arest vineri si dus la DIICOT, unde urmeaza sa fie audiat de procurori pentru a doua zi la rand, in conditiile in care si-a schimbat declaratia initiala si a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani disparuta din aprilie 2019.

Primele imagini cu Gheorghe Dinca in fata sediului DIICOT. Ce le-a spus jurnalistilor inainte de a fi dus inapoi in Arestul Central

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a plecat de la sediul DIICOT spre Arestul Central.

Cazul Caracal: Numele lor erau scrise pe biletelul ascuns de Gheorghe Dinca. Cine sunt complicii Petruta si Stefan

Ancheta din Caracal continua sa fie in vizorul atentiei publice desi au trecut deja 10 luni de la disparitia Luizei Melencu, eleva din Caracal care nu s-a mai intors niciodata acasa intrucat a fost sechestrata, abuzata si ucisa, dupa spusele lui Gheorghe Dinca, principalul inculpat in ancheta. De numele sau se leaga si disparitia si .

Cazul Caracal: Lacrimi, durere, disperare. Mama Luizei Melencu: Dinca s-a jucat cu noi de la inceputul anchetei

Noile declaratii ale lui Gheorghe Dinca dau peste cap ancheta si dosarul Caracal.

Ancheta Caracal. Cinci intrebari la care procurorii nu au gasit un raspuns

S-a incheiat ancheta din cazul Caracal. Gheorghe Dinca este trimis in judecata pentru uciderea celor doua fete, Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, dar ramanem in continuare cu cinci intrebari fara raspuns din ancheta.

FOTO Noi imagini cu Gheorghe Dinca, la DIICOT. Criminalul de la Caracal, mai slab si cu barba. Total transformat

Gheorghe Dinca a fost adus din nou la DIICOT, dupa ce joi a fost audiat in cazul dosarului Caracal. Barbatul a aparut vineri dimineata, total schimbat. Fotografii au reusit sa surprinda imagini cu criminalul de la Caracal care nu mai seamana deloc cu cel pe care il stim de la audierile din vara. Gheorghe Dinca, .

Detalii noi in cazul Caracal. Gheorghe Dinca avea totul scris pe un bilet. Unde il tinea ascuns

Pe marginea cazului Caracal s-a tot scris si se va mai scrie. Daca ne-am lua dupa toate informatiile si intorsaturile din acest caz, ar trebui sa devina un adevarat roman politist. in momentul de fata, Tonel Pop, avocatul uneia dintre victime, a declansat o noua bomba. Detalii noi in cazul Caracal Ieri va anuntam ca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )