Libnet.ro
UNICEF

19:45

Gheorghe Funar: Ilie Nastase va candida pe lista PRM pentru PE. Nastase: Nu am luat inca o decizie

B1 B1,
Gheorghe Funar: Ilie Nastase va candida pe lista PRM pentru PE. Nastase: Nu am luat inca o decizie

Liderul PRM, Gheorghe Funar, a anuntat ca Ilie Nastase va candida pe lista PRM pentru Parlamentul European, la alegerile europarlamentare din 25 mai. Patriotul Ilie Nastase a acceptat sa candideze pe lista PRM. continuă pe B1

Gheorghe Funar: Ilie Nastase va candida la europarlamentare pe lista PRM

Liderul PRM, Gheorghe Funar, a anuntat ca Ilie Nastase va candida pe lista PRM pentru Parlamentul European, la alegerile europarlamentare din 25 mai, in timp ce fostul tenismen spune ca a discutat cu Funar, dar ca .

Gheorghe Funar anunta ca Ilie Nastase va candida la europarlamentare pe lista PRM. / Nastase: Am discutat, dar nu am luat o decizie

Liderul PRM, Gheorghe Funar, a anuntat ca Ilie Nastase va candida pe lista PRM pentru Parlamentul European, la alegerile europarlamentare din 25 mai, in timp ce fostul tenismen spune ca a discutat cu Funar, dar ca nu a luat inca o decizie intrucat nu stie daca ii va permite timpul. Intr-un comunicat al PRM transmis duminica si semnat de Gheorghe Funar, acesta sustine ca l-a invitat pe Ilie Nastase sa candideze din partea partidului la alegerile europarlamentare, iar fostul jucator de tenis a acceptat.

Ilie Nastase, invitat de PRM la europarlamentare. Nu am luat inca o decizie

Liderul PRM Gheorghe Funar sustine ca Ilie Nastase va candida pe lista PRM la alegerile europarlamentare din 25 mai. Fostul tenismen confirma ca a discutat cu Funar, dar spune ca nu a luat inca o decizie.

Ilie Nastase, revoltat de afirmatiile lui Laszlo Tokes: Intru in politica sa vorbesc in PE in numele Romaniei

Ilie Nastase a comentat, in editia de sambata a emisiunii QA, declaratiile scandaloase ale europarlamentarului Laszlo Tokes, care a comparat situatia maghiarilor din Romania cu cea a tatarilor din.

Ilie Nastase: Simona Halep, daca prinde o forma buna la turneele de Grand Slam, are sansa la primul loc mondial

Simona Halep le-a batut pe toate adversarele din lume si ar trebui nu sa se cramponeze de Serena, ci sa spuna ca numai pe ea vrea sa o bata de acum inainte, crede fostul tensimen Ilie Nastase. Daca Halep.

Elena Udrea, despre Elena Basescu: Ne-am bucura sa vina pe lista PMP pentru europarlamentare, pentru ca la PDL trebuie sa fii anti-Basescu, ca sa candidezi

Partidul Miscarea Populara PMP) si-ar dori ca fiica presedintelui Traian Basescu, europarlmentarul PDL Elena Basescu, sa se inscrie pe lista de candidati a PMP pentru alegerile europene din luna mai, a declarat, sambata, deputatul PMP Elena Udrea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )