Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ilie Nastase, revoltat de afirmatiile lui Laszlo Tokes: Intru in politica sa vorbesc in PE in numele Romaniei

Antena3 Antena3,
Ilie Nastase, revoltat de afirmatiile lui Laszlo Tokes: Intru in politica sa vorbesc in PE in numele Romaniei

Ilie Nastase a comentat, in editia de sambata a emisiunii QA, declaratiile scandaloase ale europarlamentarului Laszlo Tokes, care a comparat situatia maghiarilor din Romania cu cea a tatarilor din. continuă pe Antena3

Laszlo Tokes: Trebuie sa LUPTAM pentru AUTONOMIA regiunii, tinuta in frau de Bucuresti

Presedintele CNMT, europarlamentarul Laszlo Tokes, i-a indemnat, sambata, pe maghiari sa lupte impreuna cu romanii pentru autonomie in intreaga Transilvanie, tinuta in frau de conducerea din Bucuresti.

Laszlo Tokes sarbatoreste Ziua Maghiarilor de Pretutindeni la Oradea

Ziua Maghiarilor de Pretutindevi va fi sarbatorita separat de catre UDMR si PPMT. Europarlamentarul Laszlo Tokes a ales sa fie prezent la Oradea, cu ocazia acestei zile. El va depune coroane de flori si va sustine un discurs.

Toata lumea in campanie. Tema - partidul extremist ungar Jobbik si declaratiile lui Laszlo Tokes

Mitingul neautorizat a 4. 000 de maghiari din Targu Mures, soldat cu ciocniri cu fortele de ordine, a prilejuit marti pozitionari din partea tuturor liderilor spectrului politic, de la presedintele Traian Basescu, care a cerut interzicerea in Romania a partidului extremist maghiar Jobbik, la premierul Victor Ponta, care a garantat ca Romania nu va trimite in viitorul Parlament European niciun europarlamentar extremist, la Laszlo Tokes, care a facut o paralela intre secui si tatarii din Crimeea sau Vasile Blaga, care a acuzat probleme la mansarda din partea europarlamentarului maghiar.

Laszlo Tokes cere Uniunii Europene sa-i ajute pe secui la obtinerea autonomiei

Declaratiile de luni ale europarlamentarului Laszlo Tokes potrivit carora secuii din Tinutul Secuiesc sunt pe cale sa devina minoritari pe propriul teritoriu, asa cum s-a intamplat cu tatarii in Peninsula Crimeea, au starnit numeroase reactii ale liderilor politici autohtoni.

Ilie Nastase: Simona Halep, daca prinde o forma buna la turneele de Grand Slam, are sansa la primul loc mondial

Simona Halep le-a batut pe toate adversarele din lume si ar trebui nu sa se cramponeze de Serena, ci sa spuna ca numai pe ea vrea sa o bata de acum inainte, crede fostul tensimen Ilie Nastase. Daca Halep.

Simona Halep, comparata cu Ilie Nastase si Roger Federer in presa internationala

Victoria de marti a Simonei Halep in turneul de la Indian Wells i-au adus romancei numeroase aprecieri in presa internationala, prestigioasa revista Tennis Magazine comparand-o cu Ilie Nastase siRoger.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )