Libnet.ro
UNICEF

15:15

Gheorghe Funar si-a depus candidatura ca independent la alegerile prezidentiale

B1 B1,
Gheorghe Funar si-a depus candidatura ca independent la alegerile prezidentiale

Gheorghe Funar si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale la Biroul Electoral Central, marti seara, el candidand in calitate de independent. Am pregatit impreuna cu doctorul Constantin Cojocaru,. continuă pe B1

Teodor Melescanu si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale (VIDEO)

Fostul director al SIE Teodor Melescanu si-a depus, marti, la BEC, candidatura pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. Fac acest pas cu multa incredere, este un pas de maturitate dupa o viata pe care.

Elena Udrea si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale

Elena Udrea si-a depus, luni, candidatura la alegerile prezidentiale din luna noiembrie, din partea Partidului Miscarea Populara. imi voi dedica viata Romaniei si romanilor, in calitate de presedinte.

Calin Popescu Tariceanu si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale

Presedintele Partidului Liberal Reformator, Calin Popescu Tariceanu, si-a depus, luni dimineata, candidatura ca independent la presedintia Romaniei. El a adunat peste 270. 000 de semnaturi pentru inscrierea sa.

Calin Popescu Tariceanu si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale (VIDEO)

Presedintele Partidului Liberal Reformator, Calin Popescu Tariceanu, si-a depus, luni dimineata, candidatura ca independent la presedintia Romaniei. El a adunat peste 279. 000 de semnaturi pentru inscrierea sa.

Gheorghe Funar va candida la prezidentiale ca independent

Gheorghe Funar si-a depus candidatura la Presedintie in calitate de independent marti seara, la Biroul Electoral Central BEC), relateaza Agerpres.

Elena Udrea si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Presedinta Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, a depus azi la Biroul Electoral Central BEC) listele de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la Presedintie, transmit surse din presa.

Iohannis si-a depus candidatura la alegerile din noiembrie

Presedintele PNL Klaus Iohannis a declarat ieri, dupa depunerea candidaturii la BEC pentru alegerile prezidentiale, ca este mai putin un om al vorbelor si mai mult un om al faptelor, mentionand ca spera ca viziunea sa sa coincida cu cea a sustinatorilor care au semnat pentru el, transmite Mediafax.

Dan Diaconescu si-a depus candidatura pentru Presedintie

Dan Diaconescu si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale, azi, la Biroul Electoral Central BEC), el spunand ca, dintre competitorii electorali, este singurul al carui nume are terminatia escu, pe care au avut-o toti presedintii Romaniei de pana acum, transmit surse din presa.

VIDEO Monica Macovei si-a depus candidatura: Si David l-a invins pe Goliat

Monica Macovei si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale duminica, la Biroul Electoral Central, unde a adus si doua cadouri pentru doi dintre contracandidatii sai. Macovei a anuntat ca a strans peste 300. 000 de semnaturi.

Tariceanu si-a depus candidatura la BEC, dupa ce a strans 270.000 de semnaturi

Calin Popescu Tariceanu si-a depus, luni, la BEC, dosarul de candidatura la alegerile prezidentiale, pentru care a strans aproximativ 270. 000 de semnaturi. El a aratat ca va candidat ca independent, avand in vedere ca inregistrarea in instanta a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )