Libnet.ro
UNICEF

18:45

Gheorghe Marmureanu, reactie dupa cutremurul din Vrancea

Antena3 Antena3,
Gheorghe Marmureanu, reactie dupa cutremurul din Vrancea

Directorul onorific al Institutului National de Fizica Pamantului INFP), Gheorghe Marmureanu, a reactionat, miercuri, dupa cutremurul de 4,5 grade care a avut loc in Vrancea. E un cutremur absolut normal,. continuă pe Antena3

Anuntul ISU, dupa CUTREMURUL din Romania: Fiti pregatiti pentru eventuale REPLICI

Autoritatile sunt in alerta dupa cutremurul puternic care a avut loc ina ceasta noapte, potrivit unei postari publicata pe retelelor de socializare. in acest context, ISUBucuresti-Ilfov recomanda.

Remus Pricopie, rectorul SNSPA: Realocarea cifrelor catre universitati dupa admiterea din septembrie este neserioasa. Candidatii vor sa stie pe ce locuri dau admitere nainte de examen

Remus Pricopie, rectorul SNSPA, califica drept neserioasa decizia ministrului Educatiei de a face realocari ale cifrelor de scolarizare dupa admiterea din septembrie, pentru simplul motiv ca un candidat doreste sa stie pe ce locuri candideaza inainte de examenul de admitere. in lipsa unui raspuns din partea Ministerului / Guvernului, trebuie sa ne alaturam demersului Universitatii din Bucuresti de a ataca in instanta aceasta decizie irationala a ministrului Popa, sustine fostul ministru Pricopie.

Raed Arafat, declaratie dupa cutremurul puternic din Romania: Nu am primit nicio cerere la departament

Raed Arafat a avut o interventie telefonica la Antena 3, dupa ce un cutremur de 5 grade a avut loc in Vrancea, la ora 20:15 E un cutremur la o adancime de 144 kilometri. Asteptam informatii sa vedem daca.

Iohannis, reactie dupa defilarea in stil comunist de la Simfonia Lalelelor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, luni, in scandalul declansat dupa ce, la festivalul Simfonia Lalelelor din Pitesti, mai multi elevi au fost nevoiti sa defileze in fata mai multor membri din.

Singurul terorist ramas in viata dupa atacurile din Paris, condamnat la 20 de ani de inchisoare

Salah Abdeslam, singurul atacator implicat dupa atentatele teroriste din Paris din 2015, soldate cu 130 de morti, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare de catre o instanta din Belgia. Judecatorii l-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )