Libnet.ro
UNICEF

13:15

Gheorghe Popescu, eliberat conditionat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gheorghe Popescu, eliberat conditionat

Tribunalul Ilfov a decis astazi ca fostul capitan al nationalei de fotbal Gheorghe Popescu sa fie eliberat conditionat din Penitenciarul Jilava, unde executa o pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile, primita in dosarul transferurilor din fotbal. continuă pe Ziarul Bursa

Giga Popescu, eliberat conditionat, dupa un an si opt luni de inchisoare

Fostul international Gheorghe Popescu a fost eliberat conditionat din inchisoare dupa ce a executat un an si opt luni din pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile, primita in dosarul Transferurilor. Decizia apartine Tribunalului Ilfov si este definitiva.

Giga Popescu, eliberat conditionat, dupa ce a executat un an si opt luni din pedeapsa

Tribunalul Ilfov a decis miercuri, definitiv, ca fostul international Gica Popescu sa fie eliberat conditionat, dupa ce a executat un an si opt luni din pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile, primita in dosarul transferurilor de jucatori, anunta Mediafax.

Gica Popescu, eliberat conditionat, dupa un an si opt luni de inchisoare

Fotbalistul Gica Popescu a fost eliberat conditionat, miercuri, de catre Instanta Tribunalului Ilfov, dupa ce a executat pedeapsa de aproximativ doi ani, primita in dosarul transferurilor de jucatori. Decizia Tribunalului Ilfov este definitiva, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )