Libnet.ro
UNICEF

10:15

Gheorghe Popescu, testat pozitiv cu noul coronavirus! Care este starea de sanatate a fostului international

Adevărul Adevărul,
Gheorghe Popescu, testat pozitiv cu noul coronavirus! Care este starea de sanatate a fostului international

Clubul FC Viitorul Constanta a anuntat, marti seara, pe site-ul oficial, ca presedintele clubului, Gheorghe Popescu, a fost despistat cu COVID-19. continuă pe Adevărul

Gica Popescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

FC Viitorul Constanta anunta ca, in urma unei testari Covid-19 efectuate individual de presedintele clubului, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv.

Un angajat de la Taxe si Impozite Locale, confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Un angajat al Primariei Slobozia a fost testat pozitivi cu noul coronavirus, in prezenta starea acestuia de sanatate fiind buna.

Gica Popescu, testat pozitiv pentru COVID-19. Fostul capitan al nationalei de fotbal este asimptomatic

Gica Popescu este infectat cu noul coronavirus. Fostul capitan al nationalei de fotbal,in varsta de52 de ani este asimptomatic si urmeaza sa se supuna procedurilor recomandate de Directia de.

Prefectul judetului Valcea, Sebastian Fartat, testat pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2

Inca un oficial a fost infecatt cu noul coronavirus. Este vorba despre prefectul judetului Valcea, Sebastian Fartat, care a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 in urma unui test efectuat la cerere, contracost, au in.

Preotul care le recomanda enoriasilor gargara cu apa si sare, tuica, agheasma si albastru de metil pentru a evita infectarea cu COVID-19, testat pozitiv

Parintele Calistrat Chifan de la Manastirea Vladiceni, care le recomanda enoriasilor sa faca gargara cu apa si sare si sa foloseasca agheasma, tuica si albastru de metil pentru a preveni imbolnavirea cu noul coronavirus , a anuntat pe pagina sa de Facebook, ca a fost infectat cu SARS-CoV-2 si ca se afla in spital.

Candidatul PRO Romania la CJ Bacau, testat pozitiv pentru COVID-19 la doar o zi de la intalnirea cu Victor Ponta. Prima reactie a liderului de partid

Medicul Aurelia Taga, candidatul Pro Romania la sefia Consiliului Judetean Bacau, a fost testata pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut chiar de Victor Ponta, pe contul personal de.

Infectat cu noul coronavirus, Berlusconi a fost spitalizat la Milano

Fostul sef al Guvernului italian Silvio Berlusconi, recent testat pozitiv cu coronavirusul SARS-CoV-2, a fost spitalizat joi ca masura de precautie, a anuntat anturajul sau, potrivit AFP.

inca un caz de coronavirus la PSG - Kylian Mbappe a fost testat pozitiv

Kylian Mbappe, atacantul francez al celor de la PSG, a fost testat pozitiv cu Covid-19 si astfel nu va evolua in meciul cu nationala Croatiei, de marti, din Liga Natiunilor.

Care este starea de sanatatea a lui Silvio Berlusconi, testat pozitiv pentru COVID-19. Medicul fostului premier: Situatia este sub control

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv pentru COVID-19 in urma cu o saptamana. in cursul zilei de vineri, 4 septembrie, starea lui de sanatatea s-a agravat si a fost internat in.

Situatie ingrijoratoare in Suceava inainte de inceperea noului an scolar: Cate cadre didactice au fost testate pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus

Directia de Sanatate Publica DSP) Suceava anunta ca 12 cadre didactice din judet au fost testate pozitiv, pana acum, pentru infectia cu noul coronavirus. in total, 1. 950 de cadre didactice si angajati din.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )