Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gheorghe Stefan, DEZVALUIRI din Dosarul Microsoft

Antena3 Antena3,
Gheorghe Stefan, DEZVALUIRI din Dosarul Microsoft

Gheorghe Stefan, zis Pinalti, a vorbit cu exclusivitate cu Antena 3 despre Dosarul Microsoft. Pinalti spune ca s-a trezit la masa, in hotelul lui Dorin Cocos, cu Dinu Pescariu si Claudiu Florica, fara sa. continuă pe Antena3

Gheorghe Stefan Pinalti, DEZVALUIRI din Dosarul Microsoft: Peste 100 de persoane implicate, printre ei si MINISTRI

Update 11. 02 - Gheorghe Stefan, zis Pinalti, a vorbit in exclusivitate cu jurnalistii Antena 3 despre dosarul Microsoft. Pinalti spune ca in dosarul Microsoft sunt implicati ministri, secretari de stat, dar si.

DEZVALUIRI din Dosarul Microsoft. Pinalti: Peste 100 de persoane implicate, printre ei si MINISTRI. Voi da toate sumele si numele

Update 15. 20 - in ceea ce priveste starea sa medicala, doctorii de la clinica unde a fost operat Gheorghe Stefan, spun ca acesta va sta in spital 2-3 nopti. Fostul primar de la Piatra Neamt a fost arestat la.

100 de Minute. Dosarul Microsoft o face pe Udrea sa ameninte

Elena Udrea a postat un mesaj interesant pe Facebook, in contextul dezvaluirilor din dosarul Microsoft. Cand presa, in cea mai mare parte, este fie platita din bani negri, fie are interese in a ascunde.

Gheorghe Stefan, scos din arestul Politiei Capitalei si dus la spital unde a fost operat de hernie de disc

Gheorghe Stefan, Pinalti, primarul suspendat al orasului Piatra Neamt, a fost operat, miercuri, de hernie de disc, intr-un centru medical privat din Capitala, unde va ramane internat inca doua-trei zile, spre a-i fi evaluate bolile pentru care a fost operat in 2013, au anuntat medicii.

Gheorghe Stelian, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Omul de afaceri Gheorghe Stelian a ajuns la sediulDirectieiNationale Anticoruptie DNA), miercuri dimineata, pentru a fi audiat in dosarul Microsoft, relateazaB1 TV. Stire in curs de.

Subiectiv. Umbra Elenei Udrea in dosarul Microsoft

Procurorii din Dosarul Microsoft au mentionat de trei ori numele Elenei Udrea in ultimul act pe care l-au intocmit in aceasta cauza. Este vorba despre referatul din 21 ianuarie 2015 cu propunere de prelungire a.

Dosarul Microsoft. Fostul ministru Gabriel Sandu si afaceristul Dumitru Nicolae vor iesi duminica din arest

Dosarul Microsoft. Fostul ministru Gabriel Sandu si omul de afaceri Dumitru Nicolae vor parasi, duminica, centrul de detentie al Politiei Capitalei, dupa ce Curtea Suprema i-a plasat pe acestia in arest la domiciliu. Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, si afaceristul Dorin Cocos vor fi cercetati in continuare in spatele gratiilor.

Dosar de politician: Cine lua spaga in dosarul Microsoft si unde este Alexandru Bittner, omul de casa al familiei Nastase

Silviu Manastire a prezentat, miercuri, in emisiunea Dosar de politican cine lua spaga grea din afacerea Microsoft si a facut dezvaluiri despre camarila lui Adrian Nastase si despre Alexandru Bittner, omul.

Dosar de politician: Cine lua spaga in dosarul Microsoft si unde este Alexandru Bittner, omul de casa al familiei Nastase (VIDEO)

Silviu Manastire a prezentat, miercuri, in emisiunea Dosar de politican cine lua spaga grea din afacerea Microsoft si a facut dezvaluiri despre camarila lui Adrian Nastase si despre Alexandru Bittner, omul.

Numele lui Dan Andronic, director al ziarului Evenimentul zilei, in Dosarul Microsoft

In dosarul Microsoft apare si numele lui Dan Andronic, director al ziarului Evenimentul zilei si un apropiat al lui Traian Basescu. Procurorii scriu in rechizitoriu ca Dan Andronic ar fi primit bani de la Nicolae.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )