Libnet.ro
UNICEF

20:45

Gheorghe Trif, unul dintre localnicii salvatori: Prima echipa a ajuns la noi cu casca pe cap si mainile in buzunar

Antena3 Antena3,
Gheorghe Trif, unul dintre localnicii salvatori: Prima echipa a ajuns la noi cu casca pe cap si mainile in buzunar

Gheorghe Trif, localnicul ajuns primul la locul accidentului aviatic, a declarat, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, ca prima echipa de interventie cu care s-a intalnit dupa gasirea ranitilor nu avea niciun. continuă pe Antena3

Gheorghe Trif, unul dintre localnicii salvatori: Am zis, trebuie sa ii gasim, daca sunt aici, pe muntii nostri

Gheorghe Trif, unul dintre localnicii salvatori care au ajuns primii la locul accidentului aviatic dinApuseni, a primit coordonatele exacte de la un politist din Alba. Trif a povestit, intr-o interventie.

Gheoghe Trif, unul dintre localnicii salvatori: Am zis, trebuie sa ii gasim, daca sunt aici, pe muntii nostri

Gheoghe Trif, unul dintre localnicii salvatori care au ajuns primii la locul accidentului aviatic dinApuseni, a primit coordonatele exacte de la un politist din Alba. Trif a povestit, intr-o interventie.

Salvator: Prima echipa a ajuns la locul accidentului cu mainile in buzunar. Medicul Zamfir a spus: Nu asa se procedeaza

Gheorghe Trif, localnicul ajuns primul la locul accidentului aviatic, spune ca prima echipa de interventie cu care s-a intalnit dupa ce au fost gasiti ranitii anu avea niciun fel de dotare. Cand i-a vazut.

Unul dintre cele mai mari patinoare din lume se deschide in ianuarie in Viena.

Ca in fiecare an, in fata Primariei din Viena, se deschide un imens patinoar de peste 7. 000 mp de gheata. Este unul dintre cele mai mari patinoare mobile din lume si constituie de ani buni un punct fix in calendarul de evenimente din Viena. Succesul patinoarului nu se bazeaza doar pe dimensiunea suprafetei de gheata, care comparativ cu 1996 s-a marit de aproape patru ori, ci si pe continua dezvoltare si crestere a standardelor in ceea ce priveste tehnica, confortul, serviciile si oferta .

NASA: Tendinta de incalzire a planetei nu poate fi negata. Anul 2013, unul dintre cei mai calzi de cand s-au inceput masuratorile

Cele mai recente rapoarte realizate de NASA si de National Oceanic and Atmospheric Administration NOAA) arata ca anul 2013 a fost unul dintre cei mai calzi, pe glob, de cand s-a inceput colectarea datelor despre.

SUA: Unul dintre sefii Nvidia, lovit mortal de tren in California

Unul dintre managerii de marketing al companiei Nvidia, Phil Scholz, a murit, luni, in urma unui accident feroviar. Scholz, in varsta de 36 de ani, a fost lovit de tren in Santa Clara, California, relateaza.

Force India, prima echipa de Formula 1 care lanseaza monopostul pentru 2014

Echipa miliardarului indian Vijay Mallya a dezvaluit, miercuri, primele imagini cu monopostul care va concura in sezonul 2014 din Formula 1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2063 seconds )