Libnet.ro
UNICEF

13:31

Ofertele restaurantelor din Barlad pentru Revelion 2015. Pretul variaza intre 100 si 258 lei /persoana

Adevărul Adevărul,
Ofertele restaurantelor din Barlad pentru Revelion 2015. Pretul variaza intre 100 si 258 lei /persoana

Majoritatea restaurantelor si cluburilor din Barlad au pregatit pentru Revelion 2015 oferte tentante pentru cei care vor ramane sa-si petreaca noaptea dintre ani in oras. continuă pe Adevărul

Un post TV din Barlad, amendat pentru informarea incorecta a publicului

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a sanctionat, joi, postul de televiziune Media TV din Barlad cu suma de 10. 000 de lei, pentru incalcarea legislatiei audiovizuale privind informarea corecta a publicului in legatura cu doua suplimente alimentare, transmite Mediafax.

Reducerea TVA la carne ramane un obiectiv al Guvernului pentru anul 2015

Reducerea TVA la carne si produse din carne ramane un obiectiv al Guvernului pentru anul 2015, in masura in care veniturile bugetare o vor permite, a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Oferta restaurantelor vasluiene pentru Revelion 2015: ultimele locuri disponibile

Sute de vasluieni vor petrece Revelionul in restaurantele din municipiul resedinta de judet. Majoritatea localurilor si-au epuizat deja locurile sau mai au foarte putine disponibile.

Ghidul celor mai bune petreceri de Revelion 2015 pe litoral

Mai sunt mai putin de trei saptamani pana la marea petrecere de revelion si hotelierii de pe litoral nu stau deoparte. Unitatile de cazare care au ales sa-si deschida portile pentru mini-vacanta dintre Craciun si Anul Nou vin cu oferte tentante. Adevarul a facut lista cu cele mai bune petreceri de la mare.

ASF a stabilit directiile strategice pentru anul 2015

In cadrul Programului strategic pe anul 2015, ASF a stabilit cele mai importante directii de actiune pentru anul urmator, care vizeaza atat masuri specifice fiecarei piete, precum si un set de politici commune, potrivit unui comunicat al Autoritatii de Supraveghere Financiara remis redactiei.

PREMIERA iN CHIRURGIA OFTALMOLOGICA DIN ROMANIA Cel mai precis laser din lume, pentru reducerea dioptriilor, in Clinica de Oftalmologie Ama Optimex

ScapaDeOchelari, divizie a clinicii de oftalmologie Ama Optimex, a adus in Romania sistemul femtolaser VisuMax - Carl Zeiss Meditec, cel mai precis laser din lume, care permite corectarea dioptriilor printr-o interventie minim invaziva, intr-o singura procedura, si corectarea dioptriilor mari, imposibil de corectat pana acum cu ajutorul laserului. Prin introducerea acestei aparaturi de ultima generatie, Ama Optimex este una dintre cele 3 clinici din Europa Centrala si de Est si singura din Romania care ofera operatii pentru reducerea dioptriilor prin tehnicile ReLEx Smile si FemtoLasik, cu ajutorul laserului cu femtosecunde VisuMax. AmaOptimex, prin divizia sa ScapaDeOcheleri, ofera acum solutii complete pentru reducerea dipotriilor si interventii care pana acum puteau fi realizate numai in afara tarii. Pentru prima data, ReLEx SMILE ofera pacientilor posibilitatea de a face o operatie pentru reducerea dioptriilor miopie, astigmatism) printr-o interventie minim invaziva, intr-o singura procedura, fara decuparea si expunerea corneei, cu un laser de inalta precizie cu femtosecunde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )