Libnet.ro
UNICEF

07:45

Gica Popescu ar putea iesi din penitenciar pentru a participa la inmormantarea tatalui sau

Adevărul Adevărul,
Gica Popescu ar putea iesi din penitenciar pentru a participa la inmormantarea tatalui sau

Gica Popescu ar putea obtine o permisie pentru a participa la inmormantarea tatalui sau, asta dupa ce Comisia de individualizare a pedepselor Penitenciarului Rahova va analiza o cerere depusa in acest sens. continuă pe Adevărul

Gica Popescu ar putea iesi din inchisoare pentru a participa la funerariile tatalui sau

Gica Popescu ar putea iesi din penitenciar pentru a participa la inmormantarea tatalui sau, care a decedat azi. El ar putea obtine o permisie dupa ce va depune la Penitenciarul Rahova, unde este inchis, o cerere.

Gica Popescu ar putea iesi din inchisoare

Fostul international Gica Popescu ar putea primi permisiunea de a iesi din inchisoarea Rahova, unde se afla incarcerat ca urmare a condamnarii din Dosarul Transferurilor, pentru a participa la funeraliile tatalui sau.

Gica Popescu cere sa iasa din inchisoare pentru a asista la inmormantarea tatalui sau

Fostul international Gica Popescu a cerut, marti, Penitenciarului Rahova, permisiunea de a iesi din inchisoare pentru a participa la inmormantarea tatalui sau. Cazul acestuia va fi luat in discutie marti sau .

Tatal lui Gica Popescu a incetat din viata in urma unui infarct

ConstantinPopescu, tatal luiGica Popescu a incetat din viata, marti dimineata, dupa ce a suferit un infarct, relateazaB1 TV. Popescu va primi de la conducerea Administratiei Nationale a.

Gigi Becali, eliberat din penitenciar pentru 24 de ore. Primele declaratii ale omului de afaceri

Patronul clubului Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a iesit, luni, din Penitenciarul Poarta Alba cu o permisie de 24 de ore.

Hagi, dupa ce l-a vizitat pe Gica Popescu la inchisoare. ii este foarte, foarte greu

Condamnarea la inchisoare, pentru trei ani si o luna, primita de Gica Popescu a zdruncinat din temelii familia fostului mare international.

FOTO Gica Popescu va fi eliberat. Ce conditii trebuie sa respecte la inmormantarea tatalui sau

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gheorghe Popescu, a murit, marti dimineata, la varstade 72 de ani, in urma unui infarct. Apropiatii barbatului sustin ca, dupa condamnarea la inchisoare a fiului sau in Dosarul Transferurilor, acesta a suferit foarte mult. Comisia Penitenciarului Rahova a decis sa accepte solicitarea de eliberarea a lui Gica Popescu pentru ca acesta sa poata participa la funeraliile tatalui sau.

FOTO in ce conditii poate fi eliberat Gica Popescu, pentru a participa la inmormantarea tatalui sau

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gheorghe Popescu, a murit marti dimineata, la varstade 72 de ani, in urma unui infarct. Apropiatii barbatului sustin ca, dupa condamnarea la inchisoare a fiului sau in Dosarul Transferurilor, acesta a suferit foarte mult. Gica Popescu a cerut deja conducerii Penitenciarului Rahova permisiunea de a merge la funeraliile tatalui sau. Solicitarea acestuia va fi discutata de o comisie speciala.

VIDEO Tatal fostului fotbalist Gica Popescu a murit

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gica Popescu, a murit noaptea trecuta in urma unui infarct. Gica Popescu este inchis la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat, pe 4 martie, de Curtea de Apel Bucuresti, la 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala si spalare de bani in Dosarul transferurilor.

Tatal lui Gica Popescu a murit de suparare. Vezi ce spune medicul sau de familie

Gica Popescu a primit cea mai grea lovitura a vietii sale. Constantin Popescu, tatal lui, a murit in urma unui infarct, marti dimineata, la varsta de 71 de ani. Gica Popescu va afla maine daca poate merge la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2092 seconds )