Libnet.ro
UNICEF

18:00

Gigi Becali a anuntat ca Reghecampf este noul antrenor al echipei Steaua

Hotnews Hotnews,
 Gigi Becali a anuntat ca Reghecampf este noul antrenor al echipei Steaua

Finantatorul gruparii ros-albastre, Gigi Becali a anuntat, miercuri seara, ca Laurentiu Reghecampf, in prezent sub contract cu echipa de fotbal bulgara Litex Loveci, va fi noul antrenor al formatiei Steaua, dupa demisia lui Radoi, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Laurentiu Reghecampf este noul antrenor al FC Steaua

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca antrenorul Laurentiu Reghecampf si staful sau vor fi prezenti, joi, la antrenamentul echipei de la Mogosoaia.

Gigi Becali a anuntat numele noului antrenor al echipei Steaua

Gigi Becali a anuntat numele noului antrenor al echipei Steaua, despre care a spus ca va participa, joi, la antrenamentul de la Mogosoaia.

Ce spunea Reghecampf despre patronul Stelei: Gigi Becali e prea marunt

Gigi Becali a declarat, dupa meciul Stelei cu ASA Targu-Mures, ca antrenorul Laurentiu Reghecampf si staff-ul sau vor fi prezenti, joi, la antrenamentul echipei de la Mogosoaia. Reghecampf, care a mai condus Steaua intre 2012 si 2014, reusind sa castige doua titluri de campion, n-a fost insa mereu in relatii cordiale cu latifundiarul din Pipera.

Radu Toia este noul director executiv al Asociatiei Administratorilor de Fonduri

Radu Toia, fostul vicepresedinte al SIF Transilvania SIF3), este noul director executiv al Asociatiei Administratorilor de Fonduri AAF).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )