Libnet.ro
UNICEF

21:30

Gigi Becali a dat cartile pe fata. A recunoscut ce inseamna in realitate FCSB!

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali a dat cartile pe fata. A recunoscut ce inseamna in realitate FCSB!

Patronul echipei FCSB pare ca si-a luat gandul de la marca Steaua, dupa ce a pierdut toate procesele cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei. continuă pe Online Sport

Jador a dat cartile pe fata la Survivor 2021. Ce mare drama ascunde, de ce este atat de frustrat

Jador a dat cartile pe fata la Survivor 2021. Ce mare drama ascunde, de ce este atat de frustrat. Jador a facur dezvaluiri emotionante despre copilaria sa. Ce a spus, cititi in articolul de mai jos. S-a aflat cine este, de fapt, Jador. Manelistul a recunoscut totul la Survivor Jador a spus adevarul la Survivor .

Gigi Becali a dat marea lovitura. Cati bani a luat dintr-un foc, mutare geniala in pandemie

Gigi Becali este fericit, avand in vedere cum evolueaza lucrurile cu privire la transferul lui Dennis Man la Parma. Patronul FCSB a confirmat plecarea lui Dennis Man catre clubul italian. Becali a clarificat ca a renuntat la scrisoarea de garantie bancara pe care intentiona initial sa o ceara clubului italian. Dennis Man joaca duminica pentru .

Palatul lui Gigi Becali, asaltat de zeci de romani. Ce s-a intamplat de au dat buluc la poarta lui

Zeci de romani au asteptat vineri in fata palatului lui Gigi Becali. Motivul? Reusita latifundiarului. Nimeni nu a respectat distanta impusa de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19 si nimeni nu a purtat masca de protectie. Transferul lui Dennis Man in Italia, bucuria romanilor. S-au strans in fata palatului lui Gigi Becali pentru a fi .

Gigi Becali i-a dat lovitura suprema Anamariei Prodan. Interdictia e ferma, impresara nu are de ales

Gigi Becali i-a dat lovitura suprema Anamariei Prodan. Interdictia e ferma, impresara nu are de ales. Ce se intampla intre cei doi oameni de fotbal, cititi in articolul de mai jos. Gigi Becali i-a dat lovitura de gratie Anamariei Prodan. Ce i-a facut patronul FCSB Gigi Becali i-a dat lovitura de gratie Anamariei Prodan in .

Amenda drastica dupa conspiratiile lui Gigi Becali. Ce se intampla acum cu un post TV

S-a dat amenda drastica dupa conspiratiile lui Gigi Becali. Ce se intampla acum cu un postul TV care a difuzat un interviu cu latifundiarul din Pipera in care acesta a spus vrute si nevrute. Giigi Becali i-a adus unui post TV o amenda drastica la inceput de an. Anuntul CNA Amenda drastica pentru un post .

Ce i-ar fi promis Gigi Becali Anamariei Prodan, de fapt. S-a aflat acum marul discordiei

S-a aflat ce i-ar fi promis Gigi Becali Anamariei Prodan, de fapt. Acesta ar fi acum marul discordiei. Despre ce este vorba, cititi un pic mai jos. De ce a luat foc Anamaria Prodan in scandalul cu Gigi Becali. Ce ii promisese acesta Gigi Becali i-ar fi promis Anamariei Prodan ceva, acesta fiind, de fapt .

Anamaria Prodan a scos armele la Gigi Becali. Ce amenintare colosala i-a facut, razboiul a inceput

Anamaria Pordan l-a amenintat pe Gigi Becali dupa ce a vorbit la TV despre familia sa. Este penibil. Are un metru cu mainile ridicate, pe scaunel! Jur ca il trimit la puscarie. Anamaria Prodan l-a amenintat cu inchisoarea pe Gigi Becali Anamaria Prodan s-a infuriat dupa declaratiile facute de patronul FCSB, sambata, la finele meciului .

Anamaria Prodan l-a umilit pe Gigi Becali in public. Ce a indraznit sa spuna despre el

Anamaria Prodan a zis ieri la digisport. ro ca Becali ii daduse asigurari ca nimeni nu o sa intervina peste ea in transferul lui Dennis Man, dar Gigi Becali a parut ca a uitat de cele promise. Anamaria Prodan l-a umilit pe Gigi Becali in public imi zicea tata, la Dennis Man vei castiga bani ca .

Gigi Becali, santajat de Reghecampf?! Latifundiarul a spus tot ce i-a facut sotul Anamariei Prodan

Gigi Becali a fost santajat de Reghecampf?! Latifundiarul din Pipera a spus tot ce i-a facut sotul Anamariei Prodan. Ce s-a intamplat intre cei doi, cititi in randurile de mai jos. Laurentiu Reghecampf, santaj la Gigi Becali in timp ce acesta se afla in puscarie. Asta este tradare! Gigi Becali, santajat de Reghecampf?! Latifundiarul din .

Gigi Becali, un nou derapaj misogin. Ce i-a transmis Anamariei Prodan

Un nou scandal in lumea fotbalului romanesc. in urma transferului lui Man de la FCSB, Gigi Becali a rabufnit. Cum l-a enervat impresara pe omul de afaceri, de acesta nu mai vrea sa mai discute cu ea? Gigi Becali, un nou derapaj misogin Transferul lui Denis Man la Parma a facut ca patronul FCSB sa .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )