Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gigi Becali, decis sa cumpere terenul de langa manastirea Prislop pentru a elimina comerciantii: E o tiganie

B1 B1,
Gigi Becali, decis sa cumpere terenul de langa manastirea Prislop pentru a elimina comerciantii: E o tiganie

Sambata, latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, a vizitat mormantul lui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop. intors la cele lumesti, dupa doi ani de inchisoare, Becali s-a aratat deranjat de prezenta. continuă pe B1

Gigi Becali: Vreau sa mai ridic o manastire aici la Prislop

Peste 10. 000 de pelerini au participat la hramul Manastirii Prislop, unde cozile la mormantul parintelui Arsenie Boca din cimitirul manastirii au depasit un kilometru, printre cei prezenti numarandu-se si Gigi Becali care a spus ca va finanta constructia unei biserici in curtea manastirii, informeaza Mediafax.

George Becali, la mormantul parintelui Arsenie Boca. A pus piatra de temelie a noii biserici de la Manastirea Prislop

O noua biserica va fi ridicata la Manastirea Prislop, unde se afla mormantul parintelui Arsenie Boca. Afaceristul George Becali si-a dorit sa contribuie la constructia lacasului de cult. A participat astazi la ceremonialul religios care precede inceperea constructiei, eveniment care a coincis cu sarbatoarea manastirii.

Lista jucatorilor doriti de Gigi Becali la Steaua

Gigi Becali a devenit mai prezent in viata publica in ultimele zile si, intr-una din interventiile sale, a vorbit si despre planurile de viitor la Steaua.

Gigi Becali: Reghe mi-a dat mesaje, dar nu-l schimb pe Galca

Gigi Becali, patronul FCSB, a recunoscut existenta mai multor discutii cu Laurentiu Reghecampf pe tema revenirii acestuia la echipa, dar spune ca nu are de gand sa-l schimbe pe Costel Galca cel putin pana la finalul sezonului.

Gigi Becali: Steaua are un capital de 10.000.000 de euro

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a dezvaluit suma exacta pe care Steaua o are in conturi, mai exact este vorba de un capital de 10. 000 de euro. Steaua are un capital de 10 milioane de euro. Din ce mai avem de.

Gigi Becali: Reghe, nu il dau afara pe Galca pentru ca sunt un om corect

Desi a afirmat dupa ce a fost eliberat din penitenciar ca nu va mai face declaratii la TV, Gigi Becali a intervenit in premiera la o emisiune sportiva, argumentandu-si decizia spunand ca vrea sa le spuna suporterilor despre ce este vorba, transmite Mediafax. Acesta a vorbit despre situatia actualului antrenor al echipei, Constantin Galca, dar si despre transferurile pe care le tinteste in eventualitatea castigarii campionatului.

Gigi Becali, despre acuzele lui Negoita: A spus o tampenie

Desi a afirmat dupa ce a fost eliberat din penitenciar ca nu va mai face declaratii la TV, Gigi Becali a intervenit in premiera la o emisiune sportiva, argumentandu-si decizia spunand ca vrea sa le spuna suporterilor despre ce este vorba. Acesta a vorbit despre acuzele lui Ionut Negoita care sustine ca fostul dinamovist Stefan Barboianu a trantit meciul cu Steaua de duminica, 3 mai.

Veste mare pentru fanii Stelei: Gigi Becali ar putea pleca la Viitorul

Un zvon prinde tot mai mult contur in ultimul timp: Gigi Becali ar vrea sa plece de la Steaua la finalul acestui sezon.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )