Libnet.ro
UNICEF

05:45

George Becali, la mormantul parintelui Arsenie Boca. A pus piatra de temelie a noii biserici de la Manastirea Prislop

Adevărul Adevărul,
George Becali, la mormantul parintelui Arsenie Boca. A pus piatra de temelie a noii biserici de la Manastirea Prislop

O noua biserica va fi ridicata la Manastirea Prislop, unde se afla mormantul parintelui Arsenie Boca. Afaceristul George Becali si-a dorit sa contribuie la constructia lacasului de cult. A participat astazi la ceremonialul religios care precede inceperea constructiei, eveniment care a coincis cu sarbatoarea manastirii. continuă pe Adevărul

Peste 10.000 de pelerini s-au rugat la mormantul lui Arsenie Boca

Peste 10. 000 de pelerini au participat la hramul Manastirii Prislop, unde cozile la mormantul parintelui Arsenie Boca din cimitirul manastirii au depasit un kilometru, informeaza Mediafax.

Profetiile apocaliptice din picturile parintelui Arsenie Boca: atentatele teroriste si tehnologia care va aduce sfarsitul lumii moderne

O serie de picturi neobisnuite, realizate de parintele Arsenie Boca in Biserica Draganescu, au fost interpretate ca profetii ale unor dezastre. O astfel de scena este asociata atentatului terorist din septembrie 2011, in timp ce alte picturi moderne pot fi intelese ca semne ale apocalipsei.

Biserica, despre icoana parintelui Arsenie Boca de la Puscasi: Este nevoie de rabdare, intelepciune si credinta (VIDEO)

Biserica reactioneaza in cazul icoanei din comuna vasluiana Puscasi. Protopopul de Vaslui a declarat, potrivit Agerpres, ca minunea este proprie doar Bisericii, dar referitor la icoana de la Puscasi este nevoie.

Senatoarea PSD Gabriela Firea a nascut cel de-al treilea baietel: Copilul se numeste Zian, dupa numele de botez al parintelui Arsenie Boca (FOTO)

Gabriela Firea a nascut, marti, cel de-al treilea baietel. Copilul senatoarei PSD si al primarului din Voluntari Florentin Pandele a primit nota 10 la nastere si se va numi Zian, dupa numele de botez al.

Faze tari: Lacrimile de pe icoana parintelui Arsenie Boca au disparut. Ce spune reprezentantul Episcopiei Husilor despre minune; Furt cu iz de comedie in SUA. O banca a fost jefuita de doi barbati cu rochie si peruca; Un batran a reusit sa faca sa dispar

Si-a cautat saptamani intregi stapana trimisa la azil si a gasit-o. Povestea pisicii Cleo care i-a uimit pe britanici. Legatura dintre animalele de companie si stapanii lor este extrem de puternica. Acest lucru este demostrat si de o intamplare care a avut loc recent in Marea Britanie. O pisica si-a cautat stapana saptamani intregi si a reusit. Elevilor nu le-a venit sa creada: imaginile cu profesoara lor pe care le-au gasit online. Cred ca mi-au dat cocaina. O frumoasa profesoara din Cehia care a dat auditii pentru un film XXX a fost concediata.

Gigi Becali: Vreau sa mai ridic o manastire aici la Prislop

Peste 10. 000 de pelerini au participat la hramul Manastirii Prislop, unde cozile la mormantul parintelui Arsenie Boca din cimitirul manastirii au depasit un kilometru, printre cei prezenti numarandu-se si Gigi Becali care a spus ca va finanta constructia unei biserici in curtea manastirii, informeaza Mediafax.

Parintele Arsenie Boca despre relatiile intime si viata de cuplu: sexul in timpul sarcinii dauneaza, desfranarea naste slabiciune si boala, abstinenta da vigoare

Sfaturile parintelui Arsenie Boca despre viata de familie, cuplu si chiar despre relatiile intime au fost publicate in mai multe lucrari, dupa moartea duhovnicului. Datorita invataturilor sale, Arsenie Boca a fost considerat parintele ocrotitor al familiei, chiar daca unele dintre acestea pot da nastere unor controverse.

Portretul fostului preot Arsenie Boca ar fi inceput din nou sa planga. Cum explica oamenii indicentul si ce spune Biserica

Tabloul Parintelui Arsenie Boca din satul vasluian Puscasi a inceput din nou sa lacrimeze, in aceasta dimineata. Vestea s-a raspandit repede printre localnici, dar si in satele vecine, asa ca zeci de.

Avertismentul lui Arsenie Boca pentru femei: Daca vreti sa aveti copii curati, sa aveti impreunare cu barbatul numai marti si joi, celelalte zile sunt oprite

Cunoscut pentru predictiile si minunile savarsite in timpul vietii, Arsenie Boca, unul dintre cei mai importanti duhovnici ai Romaniei, a lasat si cateva sfaturi care au legatura cu viata de familie, dar mai ales cu experienta pe care o traiesc femeile in perioada de sarcina.

Gigi Becali, decis sa cumpere terenul de langa manastirea Prislop pentru a elimina comerciantii: E o tiganie

Sambata, latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, a vizitat mormantul lui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop. intors la cele lumesti, dupa doi ani de inchisoare, Becali s-a aratat deranjat de prezenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )