Libnet.ro
UNICEF

12:16

Gigi Becali nu si-a pierdut simtul umorului: Batem Dinamo cu 72-0

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali nu si-a pierdut simtul umorului: Batem Dinamo cu 72-0

Infrangerea cu Partizan si eliminarea din drumul spre milioanele Ligii Campionilor nu l-au facut pe Gigi Becali sa-si piarda simtul umorului. continuă pe Online Sport

Ultima aroganta marca Gigi Becali: Cine te crezi, ma?

Gigi Becali a dezvaluit ca a sunat un antrenor din Liga 1 dupa ce a vazut la televizor declaratiile pe care acesta le-a facut la adresa Stelei, scrie ziare. com. La finalul meciului cu Partizan Belgrad, Gigi Becali a.

Corneliu Vadim Tudor, atac dezlantuit la Gigi Becali: Trebuie alungat cu suturi in fund

Daca in trecut s-a declarat prietenul lui Gigi Becali, acum, Vadim matura cu patronul Stelei, cel pe care il considera responsabil pentru tot ce se intampla rau la cel mai galonat club din fotbalul romanesc. , scrie.

Gigi Becali strange surubul la Steaua: Nu mai aduc bani de acasa

Steaua a fost eliminata din Liga Campionilor si din perspectiva retetei financiare lucrurile patronul Gigi Becali are cel mai mult de suferit. Calculele acestuia nu s-au potrivit cu realitatea din teren si patronul Stelei ia in calcul pe viitor chiar sa renunte la echipa fara a mai fi dispus sa aduca bani de acasa.

Decizie surprinzatoare luata de Gigi Becali inaintea returului cu Partizan

Gigi Becali a luat o decizie surprinzatoare la Steaua cu doar cateva zeci de ore inaintea meciului retur cu Partizan Belgrad, din mansa retur a turului trei preliminar din Liga Campionilor, scrie ziare. com. Jurnalistii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )