Libnet.ro
UNICEF

20:00

Gigi Becali, noi declaratii bombastice: la ce concluzie a ajuns dupa Steaua - Villarreal. Toate reactiile de dupa meci

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali, noi declaratii bombastice: la ce concluzie a ajuns dupa Steaua - Villarreal. Toate reactiile de dupa meci

Patronul ros-albastrilor trece de la nu mai dau niciun ban la fotbal la euforie, de la un meci la altul. Dupa remiza formatiei sale cu ocupanta locului patru in campionatul spaniol, latifundiarul a stabilit un obiectiv ce pare destul de greu de realizat. continuă pe Adevărul

Gigi Becali a dat lovitura in instanta, dupa sase ani

Dupa sase ani de procese, Gigi Becali a dat lovitura in instanta. FInantatorul Stelei a castigat procesul pentru un teren pe care statul i l-a luat pentru construirea Pasajului Pipera. Latifundiarul.

Gigi Becali, aproape de a primi circa un milion de euro de la stat, dupa ce a castigat procesul impotriva Primariei Capitalei: N-au vrut sa plateasca jumatate din bani, acum sa-mi plateasca dublu! (VIDEO)

Gigi Becali e foarte aproape de a primi aproximativ un milion de euro de la statul roman. Afaceristul a castigat procesul prin care cere despagubirile pentru un teren care i-a apartinut si pe care.

Gigi Becali, mesaj transant pentru Laurentiu Reghecampf: El face ce zic eu!

Gigi Becali i-a transmis un mesaj clar lui Reghecampf, dupa egalul cu Villareal. Patronul Stelei spune totusi ca mai important va fi meciul cu CSU Craiova din etapa urmatoare decat partida de azi cu.

Gigi Becali, euforic dupa egalul Stelei: Avem valoare

Am dominat tot jocul aproape, inseamna ca avem valoare. Eu cred ca chiar avem sanse de calificare. Ne mai trebuie un atacant, un fundas dreapta. Eu sunt foarte bucuros ca avem valoare. Dupa joc,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )