Libnet.ro
UNICEF

23:00

Gigi Becali a piedut marca STEAUA. Decizia ICCJ este DEFINITIVA

România Liberă România Liberă,
Gigi Becali a piedut marca STEAUA. Decizia ICCJ este DEFINITIVA

Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat miercuri, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei. continuă pe România Liberă

Gigi Becali pierde marca Steaua: Decizia iCCJ este definitiva

Instanta suprema a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Gigi Becali a piedut marca STEAUA. Decizia ICCJ este DEFINITIVA. Reactia patronului aflat la inchisoare. Cum se va numi echipa campioana?

Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat miercuri, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Gigi Becali pierde marca Steaua

Instanta suprema a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei, potrivit Mediafax.

Aristotel Cancescu ramane in arest pana pe 23 decembrie. Decizia ICCJ este definitiva

Aristotel Cancescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov ramane in arest pana pe 23 decembrie. Este decizia definitiva a magistrasilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Instanta suprema a respins miercuri contestatia lui Cancescu la decizia de prelungire a arestului.

Seful suspendat al CJ Brasov, Aristotel Cancescu, ramane in arest pana pe 23 decembrie: Decizia iCCJ este definitiva

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, va ramane in arest pana pe 23 decembrie, a decis, miercuri, definitiv, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Instanta.

Decizie definitiva. Gigi Becali a pierdut marca Steaua

Instanta suprema a anulat, miercuri, marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei. Decizia este irevocabila. Potrivit.

UPDATE Gigi Becali pierde marca Steaua. MApN schimba regulamentul: CSA Steaua are ramura de fotbal, fara precizarea amator. Dispute pentru emblema intre Armata si echipa lui Becali

Clubul Sportiv al Armatei Steaua, din suborindea Ministerului Apararii Nationale, are in structura sa si o sectie de fotbal, fara sa se mai precizeze daca se desfasoara in regim amator sau profesionist, potrivit unui ordin emis recent de ministrul Apararii, Mircea Dusa. Noul ordin al MApN ar putea da CSA Steaua posibilitatea sa-si faca echipa profesionista de fotbal. Modificarea operata de ministrul Dusa apare in contextul in care clublul Armatei se afla intr-o disputa cu echipa omului de afaceri Gigi Becali, FC Steaua Bucuresti, privind emblema. UPDATE 22:00 Instanta suprema a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei, potrivit Mediafax.

Becali, ultimatum pentru Steaua: calificare sau stop transferuri. Ultimul meci face 600.000 de euro

Steaua nu va mai transfera jucatori daca nu se califica in primavara europena. Anuntul a fost facut de Gigi Becali din inchisoare. Un calcul arata ca Steaua a ratat sau este aproape sa rateze un jur de 1 milion de euro din premiile oferite de UEFA in Liga Europa.

Becali, ultimatul pentru Steaua: calificare sau stop transferuri. Ultimul meci face 600.000 de euro

Steaua nu va mai transfera jucatori daca nu se califica in primavara europena. Anuntul a fost facut de Gigi Becali din inchisoare. Un calcul arata ca Steaua a ratat sau este aproape sa rateze un jur de 1 milion de euro din premiile oferite de UEFA in Liga Europa.

Gigi Becali rateaza eliberarea de Craciun

Gigi Becali va petrece Craciunul la inchisoare, au decis cei de la Tribunalul Poarta Alba. Cele cinci zile de libertate ii vor fi, insa, acordate in alta perioada.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )