Libnet.ro
UNICEF

18:00

Gigi Becali ar putea iesi azi din inchisoare. Vezi motivul pentru care va ajunge din nou in fata magistratilor

Antena3 Antena3,
Gigi Becali ar putea iesi azi din inchisoare. Vezi motivul pentru care va ajunge din nou in fata magistratilor

Gigi Becali ar putea iesi azi din inchisoare pentru a merge in fata magistratilor in procesul intentat penitenciarului Poarta Alba. Latifundiarul a depus o plangere impotriva penitenciarului pentru incalcarea. continuă pe Antena3

Gigi Becali, dat in judecata de un coleg de la Penitenciarul Poarta Alba

S-a intors roata pentru Gigi Becali. Daca pana acum facea cereri peste cereri pentru a fi eliberat din inchisoare, de aceasta data, un alt coleg de-al sau de detentie de la Penitenciarul Poarta Alba i-a urmat.

Gigi Becali vrea sa mearga la munca si biserica fara insotitor si sa aiba telefon mobil

Gigi Becali, incercerat la Penitenciarul Poarta Alba, a fost adus, joi, la Judecatoria Medgidia, care a luat in discutie o solicitare depusa de acesta de a putea merge la munca si la biserica fara.

Gigi Becali solicita sa mearga la munca si biserica fara paza

Gigi Becali a depus la Judecatoria Medgidia o cerere prin care sustine ca vrea sa se deplaseze la locul de munca si la biserica fara insotitor din partea penitenciarului Poarta Alba.

Gigi Becali risca sa-si piarda palatul

Pentru Gigi Becali nu se anunta vremuri prea bune din punct de vedere financiar, mai ales dupa ce Steaua, principala sa afacere, a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor si implicit accesul la banii oferiti de UEFA.

Gigi Becali a fost dat in judecata de un puscarias de la Penitenciarul Poarta Alba

George Becali va ajunge in fata magistratilor in calitate de parat. Asta dupa ce a fost dat in judecata chiar de catre un coleg de puscarie de la penitenciarul Poarta Alba.

VIDEO. Gigi Becali a fost dat in judecata de un puscarias de la Penitenciarul Poarta Alba

George Becali va ajunge in fata magistratilor in calitate de parat. Asta dupa ce a fost dat in judecata chiar de catre un coleg de puscarie de la penitenciarul Poarta Alba.

Copiii romani au printre cei mai putini bani de buzunar din Europa. Vezi cine sunt cei mai generosi parinti de pe continent

Copiii romani au printre cei mai putini bani de cheltuiala pe saptamana din Europa, sumele variind, in medie, intre 2,25 euro si 11 euro, potrivit unui studiu ING, care arata ca banii de buzunar ajuta la.

Vesti bune pentru Michael Douglas! Fiul lui iese mai repede din inchisoare!

Michael Douglas este extrem de fericit, conform apropiatilor sai, dupa ce a aflat ca fiu sau, Cameron, inchis deja din 2010 pentru trafic de droguri, va fi eliberat mai devreme decat se crezuse initial.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )