Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gigi Becali se razbuna pe arbitraj: Nu ii e rusine, o mizerie de om. Sa se duca la el in Ungaria

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali se razbuna pe arbitraj: Nu ii e rusine, o mizerie de om. Sa se duca la el in Ungaria

Infrangerea suferita de FCSB la Giurgiu cu Astra l-a scos din minti pe Gigi Becali. continuă pe Online Sport

Cine este favoritul lui Gigi Becali pentru postul de antrenor la FCSB. Demisia lui Andone a adus clubul in impas

Gigi Becali a dezvaluit care este antrenorul favorit pentru preluarea FCSB. Marturia a venit ca urmare a demisiei lui Andone. Ce a sustinut Becali si cine va pune mana FCSB? Becali a anuntat favoritul pentru postul de antrenor al FCSB Demisia lui Andone de la FCSB a schimbat putin apele. Gigi Becali a trebuit sa .

Ce facea Gigi Becali in anii 90 si cum a ajuns sa fie prieten cu Gica Hagi, care l-a ajutat sa-si faca avere. Imagini rare cu prima masina a latifundiarului

Gigi Becali s-a integrat de tanar in lumea afacerilor, mai exact, prin anii 90, pentru ca atunci a prins oportunitatea de a se imbogati, dupa Revolutie. Ca el au procedat multi altii, in general, cam toti afaceristii trecuti de varsta de 50 de ani si care au conturi grase de bani. Baietii destepti, cum le .

Digisport: Gigi Becali, dialog spumos cu Ilie Dumitrescu: Te pun pe tine presedinte Nu intelegi Pai nu inteleg, ca sunt nervos

Gigi Becali si Ilie Dumitrescu au oferit un nou dialog savuros in direct la Digi Sport Special. Dupa ce FCSB a pierdut returul cu Alashkert, din turul 2 preliminar Europa League, 2-3, Bogdan Andone si-a dat demisia, recunoscand ca Gigi Becali se baga peste antrenor si doar el ia deciziile.

FCSB va avea antrenor pana la meciul de joi cu Mlada. Gigi Becali: `in final, au ramas doi straini. O sa-l aleg prin rugaciune`

Gigi Becali, finantatorul echipei de fotbal FCSB, a anuntat ca va alege noul antrenor dintre doi straini, urmand ca acesta sa stea pe banca joi, la meciul cu Mlada Boleslav din turul III al preliminariilor din.

Fug de el ca necuratul de tamaie! Cum l-a refuzat un secund din Liga 1 pe Gigi Becali

Ramas fara antrenor dupa demisia lui Bogdan Andone, Gigi Becali cauta cu disperare o solutie pana la meciul tur cu Mlada Boleslav de joi.

Gigi Becali il pune deja in garda pe viitorul antrenor al FCSB: Lucreaza dupa regulile mele! Cum il va ajuta rugaciunea in numirea noului tehnician

Joi seara, Bogdan Andone a demisionat din functia de antrenor al achipei FCSB, iar patronul echipei, Gigi Becali, lanseaza deja un avertisment pentru tehnicienii cu care negociaza.

Gigi Becali dupa demisia lui Bogdan Andone: Era palaria prea mare pentru el. O sa-l luam in calcul pe Devis Mangia

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, dupa ce Bogdan Andone a demsionat, ca il va contacta pe italianul Devis Mangia, fostul antrenor al CSU Craiova, pentru a prelua echipa bucuresteana. Eu o vad ca demnitate, omul are bun simt si a plecat omul. imi pare rau de el, ca e om de calitate, dar era palaria prea mare pentru el, n-ai ce sa faci, a spus omul de afaceri.

Bogdan Andone a demisionat de la FCSB. Antrenorul l-a facut praf pe Gigi Becali

Antrenorul Bogdan Andone a demisionat de la FCSB dupa 2-3 cu Alaskert, in Liga Europa. Declaratile tehnicianului il desfiinteaza pe patronul echipei, Gigi Becali.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )