Libnet.ro
UNICEF

11:00

Gigi Becali s-a autodenuntat in direct

Antena3 Antena3,
Gigi Becali s-a autodenuntat in direct

Patronul FCSB a recunoscut ca facea ce voia cand era in arest si isi castigase dreptul sa munceasca la Academia lui Gica Hagi. Am gresit cu Gica Hagi cu TAS-ul. Gica a fost fratele meu. Ma tinea. continuă pe Antena3

SHOW TOTAL! Gigi Becali l-a imitat pe ministrul justitiei, Tudorel Toader, cand l-a anuntat pe Mihai Teja antrenor la FCSB (VIDEO)

Gigi Becali a facut show, joi, la conferinta de presa in cadrul careia l-a anuntat pe Mihai Teja antrenor oficial la FCSB. Latifundiarul a uitat subiectul conferintei si l-a imitat, in stilul caracteristic,.

Gigi Becali: Ma calugaresc, plec in munti! O sa veniti sa-mi luati interviuri prin codri!

Gigi Becali a sustinut ca vrea sa se asigure ca fiicele si nepotii vor duce o viata buna, fara lipsuri, apoi se va retrage in munti si se va calugari. Fata mea a facut 18 ani. Si mi-a cerut sa.

Digi Sport: Anuntul momentului. Gigi Becali: Plec n munti! Ma calugaresc! Ce se ntmpla cu averea lui

Gigi Becali investit zeci de milioane de euro in fotbal pentru a fi intotdeauna pe primul loc. in ultimii ani, planul finantatorului FCSB nu a mai reusit, echipa sa castigand ultima data titlul in Liga 1 in 2015. Nici urmatoarele 3 sezoane in care echipa a terminat de fiecare data pe locul 2 nu l-au demoralizat.

O sa plec in munti, vreau sa ma calugaresc! Ce se va intampla cu toata averea lui Gigi Becali

Gigi Becaliplanuieste ca in cativa ani sase retragala o manastire si sase calugareasca. Patronul FCSB vrea catoti banii pe care ii are saii impartafetelor.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )