Libnet.ro
UNICEF

10:31

Gigi Becali, sponsor la EUROVISION: E pentru Romania, iti dau banii

B1 B1,
 Gigi Becali, sponsor la EUROVISION: E pentru Romania, iti dau banii

Gigi Becali este fan Eurovision. Latifundiarul a si sprijinit financiar unul dintre show-urile Romaniei la concursul muzical. Nu mai putin 5. 000 de euro a dat finantatorul FCSB, in 2007, pentru ca formatia. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Gigi Becali

Gigi Becali nu face flotari, le cumparagata facute.

CIOLOS: Alegerile europarlamentare din 26 mai - un moment de referendum pentru Romania

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, ieri, la Craiova, ca alegerile europarlamentare din 26 mai trebuie sa reprezinte un moment de referendum in care romanii sa aleaga ce directie doresc pentru Romania.

Ajutor nesperat pentru Dragnea de la Gigi Becali: Nu pot sa accept sa vad ca unii oameni ajung sa si moara din cauza DINTILOR! Iata cum arata clinica de lux a latifundiarului din Pipera (FOTO)

Putini stiu ca omul de afaceri George Becali, finantatorul echipei de fotbal FCSB, detine si o clinica luxoasa, unde, deocamdata, sunt tratati doar bolnavii de cancer. Imunomedica - Centrul de.

Primul operator mobil din Romania: iti amintesti de Telemobil/Zapp?

Operatorul Telemobil a aparut in Romania in anul 1992 pe atunci purta numele Telefonica Romania. A fost primul operator de telefonie mobila in banda de 450 Mhz NMT si a fost rezultatul unui parteneriat intre Romtelecom, Radiocom si Telefonica.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )