Libnet.ro
UNICEF

11:30

Gigi Becali a sponsorizat Miscarea Legionara:A vrut s-o faca senator chiar si pe nepoata sotilor Ceausescu!

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali a sponsorizat Miscarea Legionara:A vrut s-o faca senator chiar si pe nepoata sotilor Ceausescu!

Familia lui Becali a fost afectata de persecutiile comuniste, acestia fiind deportati pe motive de simpatizare cu Miscarea Legionara. Gigi Becali, care s-a nascut in regim de detentie, la Zagna, a avut aceleasi afinitati politice dupa caderea regimului comunist. continuă pe Adevărul

Gigi Becali, despre sansele Rapidului de a mai juca in Liga 1

In timp ce rapidistii asteapta cu sufletul la gura decizia luata de Comisia de Disciplina a FRF, Gigi Becali se pronunta asupra sanselor echipei giulestene de a mai juca in Liga 1.

Gigi Becali, reactie dura dupa egalul Stelei in Cehia: Au avut ocazii, dar nu datorita unui joc elaborat

Gigi Becali a avut o reactie dura la adresa Stelei, dupa egalul echipei in fata Spartei Praga, 1-1, in preliminariile Ligii Campionilor, potrivit dcnews. ro. E foarte bine, dupa cum au stat.

Gigi Becali: Cu Hamroun si Popa faceam scor cu ei

Gigi Becali, patronul Stelei, a comentat egalul scos de ros-albastri in deplasare cu Sparta Praga in prima mansa a turului 3 preliminar din Liga Campionilor.

Gigi Becali, despre bustul sau de la Scornicesti: Ne apropiem putin de cultul personalitatii. Nu e pacat pentru ca nu se inchina nimeni la el (VIDEO)

Gigi Becali a vorbit marti, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, despre faptul ca un barbat din Olt i-a facut un bust pe care l-a amplasat la umbra unei salcii, intre Pitesti si.

Monument-surpriza pe drumul dintre Pitesti si Slatina: Un bust al lui Gigi Becali, amplasat la umbra unei salcii, aproape de intarea in Scornicesti (FOTO)

Un barbat din judetul Olt a realizat un bust imens al lui Gigi Becali, care a fost amplasat la umbra unei salcii, intre Pitesti si Slatina, aproape de intarea in Scornicesti, localitatea in care s-.

FOTO Gigi Becali are statuie in orasul lui Ceausescu! Creatia artistica starneste zambete

Pe un drum national din judetul Olt, aproape de intrarea in Scornicesti, un bust imens al lui Gigi Becali poposeste la umbra unei salcii.

il tin pe asta pana il distrug. Gigi Becali mai suparat ca niciodata. Patronul Stelei ii declara razboi unui jucator stelist

Gigi Becali s-a declareat extrem de suparat pe jucatorul Jugurtha Hamroun dupa ce a parasit echipa in urma cu cateva zile. Patronul Stelei ii promite acestuia ca nu va avea viata usoara.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )