Libnet.ro
UNICEF

08:15

Gigi Becali, in stare de SOC! Cat a ajuns sa coste limuzina Maybach din 2004: Un mizilic

B1 B1,
Gigi Becali, in stare de SOC! Cat a ajuns sa coste limuzina Maybach din 2004: Un mizilic

Gigi Becali a facut senzatie, la mijlocul anilor 2000, cu limuzina Maybach, pe care la un moment dat a reparat-o cu ranga. intre timp, patronul FCSB a vandut acea masina, dar si-a cumparat alta limuzina. continuă pe B1

Iata SECRETUL lui Gigi Becali: Numarul 1 la FCSB este RUGATORUL care face cat 7 guverne si 7 antrenori: Sa dea Domnul sa ajung ca el (FOTO)

Gigi Becali a vorbit din nou despre rolul pe care Alexandru Tudor il are la FCSB, acolo unde ocupa functia de manager al centrului de copii si juniori.

Gigi Becali ar vrea sa se mute in alta tara. imi iau cetatenie! Ce l-a impins spre o astfel de decizie

Gigi Becali a anuntat, in aceasta miercuri, ca vrea sa renunte la cetatenia romana. Latifundiarul a dezvaluit si ce l-a impins sa ia o asemenea decizie, dupa cele mai noi acuzatii formulate pe numele sau de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Gigi Becali ar vrea sa se mute in alta tara. imi iau cetatenie! Ce .

Tribunalul Bucuresti a ridicat sechestrul impus de DNA lui Gigi Becali in dosarul ANRP

Tribunal Bucuresti a ridicat sechestrul impus de DNA lui Gigi Becali in dosarul ANRP. in dosarul lui Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, un alt judecator a mentinut, la data de 28 noiembrie, masura sechestrului asigurator.

Ce facea Gheorghe Hagi in tinerete cu femeile aduse de Gigi Becali. A stat inchis in camera cu o prezentatoare TV

Gigi Becali s-a laudat in urma cu mai multi ani ca ii ducea femei lui Gica Hagi la hotel. Printre acestea s-ar fi aflat la un moment dat si o fosta prezentatoare a postului de televiziune Prima TV. Patronul FCSB a facut si alte dezvaluiri despre cel mai mare fotbalist din istoria Romaniei. Ce facea .

Gigi Becali, despre inculparea sa intr-un nou dosar penal: imi iau cetatenie in alta tara, imi iau doar drept de sedere in Romania. Chiar daca nu faci nimic, nu scapi de astia, sunt ca raia!

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, este extrem de deranjat de inculparea de catre DNA intr-un nou dosar penal in care este acuzat de spalare de bani. Omul de afaceri a dezvaluit ca ea in considerare sa isi.

Digisport: Decizia radicala luata de Gigi Becali: imi iau cetatenie in alta tara! Nu scapi de astia, sunt ca raia!

Gigi Becali a dezvaluit azi ca ia in calcul varianta de a parasi Romania, deoarece se simte persecutat. Finantatorul celor de la FCSB a fost acuzat de spalare de bani si se simte vanat de procurori.

Gigi Becali vrea sa renunte la cetatenia romana dupa ce a fost acuzat de spalare de bani

Gigi Becali spune ca vrea sa renunte la cetatenia romana dupa ce DNA l-a pus sub acuzare pentru spalare de bani.

Ce zice Netflix de filmul pe care l-ar face despre Gigi Becali (spoiler: nu exista)

Peste weekend a creat ceva galagie stirea conform careia Netflix l-ar vrea pe Gigi Becali pentru un film. Ei bine, adevarul strica o stire pe care fanii lui probabil au apreciat-o. Pe Netflix.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )