Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gigi Becali: Am vorbit la cea mai mare fabrica din Romania sa nu mai faca camasi, ci masti si halate

Antena3 Antena3,
Gigi Becali: Am vorbit la cea mai mare fabrica din Romania sa nu mai faca camasi, ci masti si halate

In plina criza din cauza coronavirusului, Gigi Becali a facut donatii pentru Institutul Matei Bals din Capitala. continuă pe Antena3

Actiunile SUA, la cea mai mare cadere din ultimele trei decenii. Indicele bursier Dow Jones s-a prabusit cu aproape 13%

Actiunile Statelor Unite au inregistrat, luni, cea mai mare cadere de la momentul 1987, iar presedintele american Donald Trump a avertizat ca perturbarile pe care COVID-19 le provoaca economiei ar putea dura.

Cea mai mare banca din Romania anunta ca poate amana pana la trei rate la credite

Cea mai mare banca din Romania anunta ca le ofera clientilor posibilitatea amanarii pana la trei rate pentru creditele persoanelor fizice afectate de aceasta perioada.

CORONAVIRUS. Bursa de pe Wall Street, cea mai grava scadere din 1987

Pandemia de coronavirus provoaca pagube economiei mondiale. Bursa de pe Wall Street a inregistrat marti cea mai mare scadere din 1987. Nu ne-am confruntat cu o situatie similara in ultimele decenii, in.

Alexandru Arsinel, marturii sfasietoare despre sotia lui. Este cea mai mare durere!

Actorul Alexandru Arsinel, interviu tulburator despre starea sotiei sale si despre relatia sa cu Dumnezeu. Daca pot sa stau de vorba cu tine, inseamna ca Dumnezeu si-a trecut binecuvantarea si peste mine. Ne-am rugat toata viata la El si cred c-a trecut prea usor peste necazurile noastre Alexandru Arsinel a vorbit cu sinceritate despre starea .

Cea mai mare expozitie florala din Romania, suspendata din cauza coronavirusului

Primaria Pitesti a decis, in contextul pandemiei de COVID 19, suspendarea celei de-a 43-a editii a Simfoniei Lalelelor, cea mai mare expozitie florala din Romania, care era programata pentru perioada 24-26 aprilie. La eveniment erau asteptate peste 100. 000 de persoane din tara si de peste hotare.

Programul Rabla clasic - cel mai mare buget din intreaga sa existenta

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), a anuntat ca, marti, demareaza programul Rabla Clasic, care anul acesta are cel mai mare buget din intreaga sa existenta, 405 milioane de lei, precum si cel mai mare numar de beneficiari din ultimii 15 ani, in jur de 60.

Gigi Becali e gata sa le ia din bani jucatorilor sai dupa ce s-a intrerupt campionatul. Cum justifica gestul

COVID-19 isi baga coada si in campionatul intern de fotbal. FRF a anuntat ca intrerupe campionatul, iar, in conditiile astea, Gigi Becali crede ca Guvernul ar trebui sa le plateasca o parte din salarii fotbalistilor, pentru ca acestia nu mai produc nimic pentru cluburi. in Romania n-or sa fie probleme mari Daca nu se va .

Uniqa Asigurari: Cea mai mare parte din activitate migreaza in online

Uniqa Asigurari a informat luni dimineata ca cea mai mare parte din activitatea sa migreaza in online, avand in vedere evolutia pandemiei din zona Bucuresti - Ilfov,.

FCSB si-a suspendat activitatea din cauza coronavirusului. Gigi Becali: Sanatatea este mai presus de orice!

FCSB si-a suspendat activitatea din cauza coronavirusului. Echipa avea programate antrenamente si in aceasta saptamana, de luni pana sambata.

Coronavirusul loveste in plin turismul romanesc: cea mai mare scadere inregistrata pentru vacantele de Paste si 1 Mai

Conform unui studiu realizat la inceputul acestei saptamani de platforma de rezervari hoteliere TravelMinit. ro, 86% dintre hotelieri considera ca pandemia de coronavirus constituie o amenintare reala pentru turismul intern. Hotelierii au inregistrat un numar considerabil mai mic de rezervari pentru lunile martie si aprilie, iar in ultima saptamana s-au inregistrat si primele anulari de sejururi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )