Libnet.ro
UNICEF

15:30

Gijs Klomp, unul dintre cei mai puternici manageri pe investitii: Sunt multi investitori din Europa si SUA care se uita la Romania. Tara noastra, piata ideala in regiune

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gijs Klomp, unul dintre cei mai puternici manageri pe investitii: Sunt multi investitori din Europa si SUA care se uita la Romania. Tara noastra, piata ideala in regiune

Romania este o piata tot mai atractiva pentru investitorii straini, asta dupa ce experientele anterioare alte altor mari jucatori din piata au fost unele extrem de pozitive. Efervescenta din piata, numarul tot mai ridicat de dezvoltatori, dar si numele. continuă pe Wall-Street Ro

Politia italiana l-a arestat pe unul dintre cei mai cautati mafioti, dupa 20 de ani de cautari

Politia italiana l-a arestat pe unul dintre cei mai cautati mafioti, dupa 20 de ani de cautari .

BREXIT. George Soros, unul dintre cei mai mari jucatori financiari la bursa, s-a imbogatit dupa ce a pariat impotriva curentului

Miliardarul George Soros,unul dintre cei mai mari jucatori financiari la bursa cu o avere de 24. 9 de miliarde de dolari, a spus ca lira ar putea scadea cu 20% fata de dolar daca Marea Britanie voteza sa iasa din Uniunea Europeana, o devalorificare mult mai mare si toxica decat pariul lui din 1992.

Sarbatorim unul dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii nationale

Noi sarbatorim pe 26 iunie unul dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii nationale - Drapelul, care reprezinta astazi o tara moderna, stat national, suveran si independent, partener de incredere al SUA si membru cu drepturi depline al NATO si al Uniunii Europene, a afirmat astazi Klaus Iohannis, seful statului.

Romania pierde un fotbalist cu noua goluri la nationala: se retrage unul dintre cei mai talentati jucatori din Moldova

Euro 2016 ne-a aratat ca tricolorii nu prea mai au artisti in lot, acolo unde aproape toti sunt distrugatori. Din pacate, fotbalul romanesc isi ia adio de la un alt jucator spectaculos.

Unul dintre cele mai sarace comitate britanice, care a votat pentru Brexit, cere protectie Londrei dupa iesirea din UE

Autoritatile din comitatul britanic Cornwall, unul dintre cele mai sarace din Marea Britanie si unul dintre principalii beneficiari de fonduri europene din Regat, au formulat sambata o cerere oficiala pentru protectie catre autoritatile de la Londra, dupa ce britanicii au decis la referendum iesirea din blocul comunitar, relateaza The Independent.

Nigel Farange: Unul dintre cele puternice argumente ale taberei pro-Brexit a fost defapt o greseala

Nigel Farange, liderul partidului extremist UKIP si unul dintre principalii membri ai campaniei pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, a declarat vineri dimineata ca unul dintre cele mai importante ar.

Managerul Spitalului C.C.Iliescu, Serban Bubenek: In spitalele din Romania nu exista in momentul de fata dezinfectanti pe baza de chlorhexidina

Unul dintre cei mai puternici dezinfectanti de piele, chlorhexidina, recomandat de ghidurile americane si europene, lipseste momentan din spitalele romanesti, ceea ce ne plaseaza teoretic intr-o situatie de malpraxis, atrage atentia managerul Spitalului C. Iliescu, Prof. Dr. Serban Bubenek, potrivit Mediafax.

Cum arata si ce-si propune complexul grandios deschis de Biserica Scientologica la Hollywood: Tom Cruise, unul dintre principalii pioni ai afacerii

Biserica Scientologica a deschis un grandios complex cinematografic, care va rivaliza cu marile companii hollywoodiene, iar actorul american Tom Cruise, unul dintre cei mai cunoscuti adepti ai Scientologiei, joaca un rol important, urmand sa realizeze viitoare proiecte cu ajutorul noii companii.

Drumuri made in Romania: Am dat cei mai multi bani pe investitii, dar avem cele mai proaste sosele (VIDEO)

Romania a alocat cei mai multi bani pentru investitiile publice, dintre toate statele din zona, dar are cele mai proaste drumuri, potrivit unei prezentari a Consiliului Fiscal, citata de B1 TV. Mai mult,.

Unul dintre fratii lui Michael Jackson a decis sa divorteze de sotia sa dupa 12 ani de casnicie. Motivul pentru care a decis acest lucru este halucinant (VIDEO)

Motiv halucinant de divort pentru unul dintre fratii lui Michael Jackson. Jermaine Jackson a anuntat ca se desparte de sotia sa dupa o casnicie care a durat 12 ani. Apropiatii cuplului spun ca scandalurile.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )